15 Temmuz 2016 Cuma

ANNE NATURE ORGANİK SERTİFİKALI ÜRÜNLER

Selamlar :)) Anne Nature Organik Sertifikalı Ürün inceleme yazısıyla buradayım. Ayışığı.com sitesinden yaptığım alışverişi Burada yazmıştım. Temiz içerikli ürün arayışındaysanız yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.


ANNE NATURE ORGANİK ÜRÜNLER
ANNE NATURE ORGANİK ÜRÜNLER


 Anne Nature Hassas Temizleyici Köpük

Seride en çok sevdiğim ürün diyebilirim. Köpük ürünleri sevmemde etkili oldu bu ürünü sevmemde ama verdiği temizlik hissi çok daha iyi. Daha öncede iki farklı markaya ait köpük temizleyici kullanmıştım ve içlerinde en iyisi Anne Nature hassas temizleyici köpük oldu. Ciltteki  makyajı temizlerken aynı zamanda bakımda yapıyor. Ürünün en güzel özelliğiyse bebekler içinde kullanılabilir olması.


ANNE NATURE ORGANİK ÜRÜNLER
ANNE NATURE HASSAS TEMİZLEYİCİ KÖPÜK
Ihlamur çiçeği özü ve C Vitaminiyle cildimizi kurutmadan yumuşacık yapıyor ve rahatlatıyor.

Sabah akşam yüzümü düzenli olarak yıkıyorum bu köpükle ve ekstra bir makyaj temizleme ürününe ihtiyaç duymuyorum, yüzümdeki allık ve pudra gibi makyajı kolayca söküyor.

Anne Nature Antioksidan Yüz Nemlendirici

İçerisinde hyalüronik asit bulunan bu nemlendirici cildin kolajen yapısını uyararak cildin hızlı onarılmasını ve yapılanmasını sağlıyor. 

ANNE NATURE ORGANİK ÜRÜNLER
ANNE NATURE ANTİOKSİDAN YÜZ NEMLENDİRİCİ

Yaz mevsimi döneminde kullanmama rağmen cildimi yağlandırmadan nemlendirdi. İçerisinde A C E K ve P vitaminleri bulunuyormuş. Ayrıca zeytin yağı, gül suyu,ıhlamur çiçeği suyu ve ayva içeriği de varmış Cildi nemlendiren, rahatlatan ve yağlandırmayan bir ürün oldu benim için. 

Anne Nature Yoğun Besleyici Balsam

Cilt yüzeyinde kurumuş deriyi anında nemlendiren ve rahatlatan bir balsam olan bu kremi tatil boyunca severek kullandım. Nemli bir cilde sahip olmanın en kestirme yolu oldu anne nature yoğun besleyici balsam. Deniz ve güneşin etkisiyle kuruyan cildi nemlendiren ve rahatlatan bu kremi ailece kullandık. 

ANNE NATURE ORGANİK ÜRÜNLER
ANNE NATURE YOĞUN BESLEYİCİ BALSAM

Kızılcık özü, C Vitamini, doğal antioksidanlar içeren yoğun besleyici balsam serinin diğer ürünleri gibi bebeklerin hassas ciltleri içinde kullanılabiliyor. 

ANNE NATURE ORGANİK ÜRÜNLER
ANNE NATURE ORGANİK ÜRÜNLER
Anne Nature ürünlerinde sentetik boya, paraben, aroma, silikon, mineral yağ, petrol içeren kimyasal, hayvansal yağ,  PEG ,SLS, SLES gibi maddeler yok ve ECOCERT sertifikalı. Temiz içeriğiyle anneler, bebekler ve gebeler içinde rahatlıkla kullanılabiliyor. Sizlerde kendiniz için yada bebeğiniz için doğal bir marka arayışındaysanız Anne Nature ürünlerini inceleyebilirsiniz. Set olarak ürünleri incelemek isterseniz ayisigiorganik/anne-nature-6li-cilt-bakim-seti ne bakabilirsiniz. Denizde yıpranan saçlar için şampuanı gözüme kestirdim ve kış mevsimi içinde vücut seti bir sonraki alışverişimin ilk sırasında yer alacak.


6 yorum:

  1. hiç duymamıştım markayı iyi oldu fikrim oldu en azından .-))

    YanıtlaSil
  2. Köpük temizleyicileri çok seviyorum.Denk gelirsem buna da şans verebilirim :)

    YanıtlaSil
  3. Ay ışığı ürünlerine ben çok inanıyor.Güle güle kullanın.Sevgiler

    YanıtlaSil