30 Temmuz 2016 Cumartesi

ACVİT LIP CARE DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI SERUM


Selamlar, acvit lip care dudak dolgunlaştırıcı serumu bir süredir kullanıyorum, şimdi sıra yorumlaya geldi. Dolgun ve biçimli dudaklara sahip olmayı herkes ister. Kimi doğuştan dolgun dudaklara sahipken kimide benim gibi çareyi dışarıdan ürünlerde arar. İnce dudaklara sahipseniz ve daha hacimli bir dudağım olsun diyorsanız bu yazım sizler için.

ACVİT LIP CARE DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI SERUM



Acvit lip care dudak serumu günde üç kez dudaklara uygulanıyor ve 1 ay düzenli kullanım sonucu daha canlı ve hacimli bir dudak görüntüsüne ulaşıyorsunuz. Tam etkili olması için 3 ay düzenli kullanım şartmış. 

ACVİT LIP CARE DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI SERUM

Benim gibi ince dudaklara sahipseniz ve işlem yaptırmadan hacimli dolgun dudak istiyorsanız bu ürüne şans verebilirsiniz. İçerisinde hyaluronic acid bulunuyor. Sürdükten kısa bir süre sonra dudaklarda yanma hissediyorsunuz ve işlemi gün içerisinde tekrarlıyorsunuz. Fırçalı aplikatörüyle uygulamak çok basit. 10 ml tüp şişede satılıyor. Acvit dudak dolgunlaştırıcı serumu1 aydır düzenli kullanıyorum ve dudaklarımda hissedilir derecede dolgunluk meydana geldi. 3 ay sonunda nasıl bir sonuç alacağım merakla bekliyorum bende. Ürünü incelemek için acvit kozmetik sitesine bakabilirsiniz.




10 yorum:

  1. Ben de merak ediyorum. 3 ay dolduğunda yapacağın yorumu bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Of ama fıyata bak be yavrum:| kendı gıbı fıyatta ıddalı direk cıktım siteden :) ben dışa dogru dudak kalemı sürmeye devam edıyım en iyisi :Ddd

    YanıtlaSil
  3. sonucu bekliyorum Senacım :-))

    YanıtlaSil
  4. Sonuç ne peki baya olmus ama benden almak istiyorum sizce almalı mıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2 ay kullandım ve kullanım sonrası etkisi bitti, almasanız da oluır

      Sil