10 Haziran 2016 Cuma

Neostrata Göz Kremi

Princeton merkezli olan ve günümüzün en beğenilen markaları arasında yer alan Neostrata, uzun süren bir çalışma sürecinin ardından 1988 yılında şirket haline gelmiştir. Çok sayıda dermatolog ve uzmanla birlikte kliniklerde yapılan çalışmalarla, devamlı yeni formüller üretilerek cilt sorunlarına dair kapsamlı bir çözüm önerisi sunulmaktadır.



Genel içerik avantajları:
ü  Neostrata ürünlerinde anti aging etkiye sahip formüller kullanılır.  Cilt dolgunlaştırma, epidermal kalınlığı artırma, farklı kıtalardaki cilt tiplerinde gözlenen faydalara sahiptir.  
ü  Sorunlu hassas ciltlerle uyum sağlar: Ürünler günde iki kez kullanım ve 12 hafta boyunca süren çalışmalar sonrasında marka ürünlerinin klinik hassas ciltlerle uyumlu olduğu gözlenmiştir.
ü  Bariyer tertibatı sağlar: cildi koruma görevi yapan bariyerlere destek veren özelliğe sahiptir.  Bu açıdan hiçbir tahriş riski yoktur.
ü  Su bağlanma özellikleri vardır: bu özelliği sayesinde ciltte uzun süre suyun tutulması sağlanır. Böylece nem dengesi daha uzun süre korunmuş olur ve sorunların kaynakları da azaltılır.
ü  Güçlü antioksidan özellik: Çok sayıda antioksidan maddenin bir araya gelmesi sayesinde ciltte kapsamlı etki yaratır.
Neostrata Göz Kremi Serisi
NeoStrataGöz Kremi ürünleri yüzde en hassas nokta olan göz çevresi için formüle edilmiştir. Bu bölgede meydana gelen ince çizgiler, sarkma ve torbalanmalar, morluklar ve gözaltı şişlikleri sorunlara karşı etkili şekilde çözüm sunar. Doğal içerikleri sayesinde cildi uzun süre nemli tutar ve bu sayede yumuşak ve esnek yüzeye destek sağlamış olur. Sağlıklı, canlı ve daha gergin göz çevresi ile genç görünmenize katkıda bulunur.
Neostrata Göz Kremi Ürün Çeşitleri ve İşlevleri

Neostrata Göz Kremi serisinde yer alan ürünler dermatolojik açıdan destekleyicidir ve kullanım amacı doğrultusunda maksimum etki gösterir.
v Skin Active Intensive Eye Therapy & Göz Çevresi Bakım Kremi: Göz çevresini dolgunlaştırır, yapılandırır ve cildinizin yaşlanma süresinin uzamasına destek verir. Nemlendirici etkiye sahiptir ve gözaltı torbalarının görünümünü düzenler.
v Eye Cream Göz Kremi: Cilde nem verirken aynı zamanda göz çevresindeki çizgileri onarmaya yardımcı olur. Daha dolgun ve parlak bir görünüm sağlar. 
v Bionic Göz Kremi Göz Altı Morlukları & Göz Etrafındaki Çizgiler İçin: Morluk, ince çizgi ve torbaları gidermede oldukça etkilidir.   
Neden NeoStrata 
Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip Neostrata, hidroksi asitleri ile ve doğa dostu hizmet politikasıyla ayrıcalık sağlar. Ayrıca cilde zarar veren serbest radikaller ve güneş ışınlarına karşı güçlü bir savunma yaratan ürünlere sahiptir.  Hidroksi asitleri, cildin üzerinde yer alan ve işe yaramayan ölü tabakayı yok eder.  Bu sayede cildi yeniler, her kullanımda taze bir görünüm kazanmanızı sağlar. Neostrata ürünleri çok uzun bir araştırma sürecinden geçerek üretilmektedir ve üretim sürecinde içerikler hiçbir hayvan üzerinde test edilmez. Ek olarak marka, genel uluslar arası dermakozmetik yasalarına bağlı kalarak üretime devam eder.
Neostrata göz kremi ve Neostra markasının diğer etkili ürünlerini narecza adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.

*Basın Bülteni

4 yorum:

  1. İlk defa duyduğum bir ürün. Güzelmiş canım. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. denediğim 1-2 ürünü çok iyiydi göz kremi de iyidir eminim..

    YanıtlaSil
  3. Bir çok kişiden güzelliği hakkında olumlu şeyler duydum :)

    YanıtlaSil