13 Haziran 2016 Pazartesi

CUIQ SMART BEAUTY PURENESS PROBİYOTİKLİ 3' LÜ EL BAKIM SETİ

Selamlar :))

Güzel ve bakımlı ellere sahip olmak için sürekli güzellik salonlarında manikür yaptırmaya gerek yok. Evimizde güzel ürünlerle, ev konforunda kendi bakımımızı yapabiliriz. Cuiq Smart Beauty Pureness Probiyotikli  3'lü el bakım seti ihtiyacımız olanı bize veriyor. 

CUIQ SMART BEAUTY PURENESS PROBİYOTİKLİ 3' LÜ EL BAKIM SETİ

Bakımlı eller için evde spa keyfi sloganıyla piyasa çıkan vanilya& incir kokulu el peeling setini inceleyeceğiz bu yazıda.

Setin içerisinde, el peelingi, tırnak ve tırnak eti bakım yağı, yaşlanma belirtilerine karşı el kremi ve tırnak eti itici çubuk bulunuyor.
Probiyotik aktifler, yararlı bakterilerle cildin üzerinde bir koruma kalkanı oluşturuyormuş. Nemlendirme ve bakım yaparken ellerimizi ve tırnaklarınızı da koruyan bu setteki ürünlerin kokusu bana göre çok hoş. Vanilya ve incir kokularını seviyorsanız sizde bu setteki ürünlerin kokusuna bayılacaksınız.

CUIQ PROBİYOTİKLİ EL PELLİNGİ 50 ML

Mor rengiyle ve vanilya-incir kokusuyla beni benden alan bir peeling oldu bu. İçerisinde; Probiyotikler ve doğal yağ bileşenleri bulunuyor, ayrıca içerdiği E ve H Vitaminleriyle de cildi besliyor ve koruyor.


CUIQ SMART BEAUTY PURENESS PROBİYOTİKLİ 3' LÜ EL BAKIM SETİ

Peelingin tanecikleri ince, eli çizmeden ölü deriyi nazikçe soyuyor. Islattığım ellerime bir miktar peeling alıp, ellerimi masaj yaparak ovuyorum ve sonrasında yıkıyorum İşlem sonrasında yağlı his kalmıyor. 


CUIQ PROBİYOTİKLİ TIRNAK VE TIRNAK ETİ YAĞI 10 ML

CUIQ SMART BEAUTY PURENESS PROBİYOTİKLİ 3' LÜ EL BAKIM SETİ

Ağzı pompalı bir şişede olan bu yağ, tırnaklarımızın doğal parlaklığına kavuşmasına yardımcı oluyor, tırnaklarımıza nem sağlıyor. İçerisindeki doğal yağlarla tırnak etlerinin geriye itilmesini kolaylaştırıyor. Peeling sonrası ellerimi yıkayıp kuruladıktan sonra, damlalıklı şişeden tırnak etlerime bir damla yağ alıyorum ve masaj yaparak tırnaklarıma, tırnak etlerime masaj yaparak yediriyorum. Sonrasında itme çubuğuyla tırnak etlerine nazikçe geriye doğru itip manikürü tamamlıyorum.

CUIQ SMART BEAUTY PURENESS PROBİYOTİKLİ 3' LÜ EL BAKIM SETİ

Yağın emilim hızı oldukça iyi. Elleriniz tırnaklarınız yağ içinde beklemiyorsunuz. İçerisinde ayrıca keratin bulunan bu yağ tırnaklarımı daha güçlü yaptı diyebilirim. Mevsim başında yaşadığım ortadan ikiye ayrılma durumu bu yağ ile şimdilik son buldu.

CUIQ PROBİYOTİKLİ YAŞLANMA BELİRTİLERİNE KARŞI EL BAKIM KREMİ 50 ML

Mis gibi vanilya incir kokan bir el kremi. Nemlendirmenin yanı sıra cildi sıkılaştırma ve yaşlanma belirtilerini engelleme gibi vaatleri var. Yaşım itibariyle o konuda etkisi nedir şuan yorum yapamam ama güzel nemlendirdiğini söyleyebilirim. 

CUIQ SMART BEAUTY PURENESS PROBİYOTİKLİ 3' LÜ EL BAKIM SETİ

Ellerimi kremledikten sonra mis gibi bir koku ve harika bir yumuşaklık ellerimde benimle kalıyor. Cuiq smart beauty probiyotikli 3'lü el bakım setinin fiyatı 79 TL ancak şuan sitede indirim var ve fiyatı 59 TL. Ürünü denemek ve sipariş vermek isterseniz tıklamanız yeterli cuiqbeauty.com





16 yorum:

  1. Sedacığım o peelinge bayıldım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş, bu markayı ilk kez duyuyorum, sanki biraz pahalı gibi ama :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyat olarak evet yüksek gibi ama ürün performansı iyi ve üç adet ürün olunca alınabilir, tabi birde ihtiyacın varsa.

      Sil
  3. ya bu ürünü denemek isterim aslında tırnak konusunda biliyorsun sıkıntılıyım :) ayrıca incir kokusu mu bayılırımm...!!

    YanıtlaSil
  4. güzel bir sete benziyor. incir kokusu vanilya kokusu sanki ağır gelir gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokusu çok ağır değil tabi ama sizin hassasiyetiniz varsa temkinli olmanız gerek :)

      Sil
  5. Merhaba blogunuzu yeni keşfettim, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, bakacağım blogunuza
      Sevgiler

      Sil
  6. Renkleri de harika bu arada.

    YanıtlaSil
  7. Cok güzel bir setmis. Takilara da bayildim :)

    YanıtlaSil
  8. düşündüm de eller çok önemli ama önem verdiğimiz kadar bakım yapmıyoruz. deneyeceğim bunları. teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Hemsireyim ve haliyle surekli yikama ve dezenfektanlardan dolayi ellerim kuruyup catliyo surekli bu urunler isime yarayabilir tesekkurler bilgileriniz icin 😊

    YanıtlaSil
  10. Hemsireyim ve haliyle surekli yikama ve dezenfektanlardan dolayi ellerim kuruyup catliyo surekli bu urunler isime yarayabilir tesekkurler bilgileriniz icin 😊

    YanıtlaSil