8 Ekim 2015 Perşembe

REVOX AT KUYRUĞU ŞAMPUANI

REVOX SAÇ MASKESİ VE REVOX SAÇ SERUMU

                                                                Selamlar :))

Dökülen ve hızlı uzamayan saçlara sahip biri olarak Revox At Kuyruğu Şampuana kayıtsız kalamadım. Ürünle tanışmam kız kardeşim sayesinde oldu.Sonrasında 13 haziran tarihinde yaptığımız etkinlikte Revox ailesi sponsorlarımız arasındaydı ve bizlere şampuanın yanında tamamlayıcı ürünleri olan Revox saç maskesi ve saç serumunu da hediye ettiler. Bende şampuanı ve diğer tamamlayıcı ürünleri kullanmaya başladım.

REVOX AT KUYRUĞU ŞAMPUANI

İnternet sitelerinde yazan bilgiye göre,
* REVOX; At kuyruğu şampuanı Horse Tail extractın içeriğinde bulunan Silisilik asit sayesinde saç dökülmelerine neden olan pek çok sebeple saç köklerine yeterli oksijen ve besinlerin ulaşmasına engel olan radikallerin olumsuz etkilerini içeriğinde bulunan ve tümüyle bitkisel olan Horse Tail Complex ile engeller, saç derisi ve saç foliküllerinin yeterli oksijen ile besin eksikliklerinin giderilmesini sağlar

Revox yerli üretim ve üretimde oksijenle arıtılımış su kullanılmış.Bu iyi bilgilerden sonra benim yorumlarıma göz atalım. Yazının sonuna sitenin linkini ekledim,arzu eden oradan siteye ışınlanıp ürünlerin detaylı bilimsel açıklamalarını okuyabilir. Yazıya kendi cümlelerimle devam edeceğim.




revox at kuyruğu şampuanı

Şampuanı haziran ayından beri düzenli kullanıyorum. Uzamayan saçlarım uzamaya başladı ve yakın çevremden sürekli 'Sena saçın ne çok uzamış' cümlesini duydum ve bu cümle beni çok mutlu etti. Çok yavaş uzayan uzadıkça kırılan ve bakımsızlaşan cansız saçlara sahiptim.Bu sene Revox sayesinde bakımlı,uzun ve güzel saçlara sahip oldum desem abartma olmaz. Şampuan 400 ml.


revox at kuyruğu saç maskesi

Revox At Kuyruğu Saç Maskesini haftada iki gün olmak üzere düzenli olarak banyo sırasında kullandım. Saç diplerine masaj yaparak boy ve uçlarına kadar maskeyi yedirdim ve en az 5 dakika saçlarımdan durulamadım. Saç dökülmesini engelleyen formüle sahip olduğu için,ürünün saç diplerine gelmesinde bir sakınca yok. Sonrasında iyice durulamanız gerek ama,buna dikkat ederseniz saçlarınızı ağırlaştırmaz ve yağlanma olmaz. Ürün 250 ml ve kavanoz içerisinde. Yeni seride maskeler beyaz kutuda olacakmış.



at kuyruğu serumu revox

Revox At Kuyruğu Serumunu maskeye oranla daha sık kullandım. Ürün,saç diplerine sıkılıyor ve masaj yaparak saç derisine yediriliyor. Saç diplerine etki etmesi için en az 4 saat süreyle saçta kalması ve sonrasında yıkamak öneriliyor. Benim kullanım şeklim; bazı günler geceden uyguladım ve sabaha kadar saçlarımda kaldı, bazende sabah sıkıp işe gittim ve akşam eve dönüşte yıkadım. Bu biraz riskli bir durum,siz bu şekilde denemek isterseniz evde kaldığınız bir gün uygulayıp saçınızı gözlemleyebilirsiniz, ürün saçlarınızı gün içerisinde ağırlaştırabilir ama bende ağırlaştırma yapmadığı için sabah sıkıp akşam yıkamayı daha sık uyguladım. 100 ml ve fıs fıslı şişede satılıyor.


revox at kuyruğu şampuanı

İçeriğe dikkat edenler pek hoşlanmasa da ben sülfata,peglere takılmadım, saçlarımı gayet iyi şekilde uzattı çünkü.
Ürünlerin içeriğinde parfüm olmadığı için öyle aman çiçek gibi bal gibi kokuyor diyemem, kokusu bitkisel ve ballı bir karışımı anımsattı bana,rahatsız eden tıkayan bir kokusu yok bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

revox at kuyruğu serumu

Serumu incelemek için buraya tık tık :))

revox at kuyruğu şampuanı

Şampuanı incelemek için buraya 
Maskeyi incelemek için buraya tıklayınız.

İnternet sitesini incelemek için REVOX tık tık :)) Bu arada bir kaç ay içerisinde revox ailesine saç kremi dahil olacakmış :)) Saç kremini merakla bekliyorum o zaman :))

23 yorum:

  1. Revox in bu sampuanini başka bloglarda da gördüm .Genellikle çoğunlukla memnunlar bir denemek lazım. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapalı saç derisi içinde bir şampuanları var, onu inceleyebilirsin.
      Sevgiler

      Sil
  2. nedense kokusuna tahammul edemediğim için kullanıma devam edemedim ben çok da aklımda kaldı ama yok yani kokusu inanılmaz rahatsız etti :)

    YanıtlaSil
  3. Benim saçlarım kullanığım süre boyunca çok daha fazla dokulmeye başladı nedense :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firmayla iletişime geçip durumu aktardın mı canım?

      Sil
  4. ben de kullandığım süre içinde saçımın hızlı uzadığını fark etmiştim..

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  7. canım bu ürünü sevende çok sevmeyen de :) ben de çok etkisini gördüm. bu arada sadece şampuanını kullandım. serum ve maskeyi de merak etmedim değil:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneme fırsatın olursa maske ve serumu da seveceğine eminim :))

      Sil
  8. Ben de saçını zor uzatanlardanım. Acaba ben sever miyim bilemedim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde herkes memnun denemekte fayda var tatlım :)

      Sil
  9. Benim de eşim kullanıyor bunu, çok memnun...

    YanıtlaSil
  10. Saç diplerinde kaşıntı yaptığını okudum bir kaç kişiden. Olumsuz yorumlar biraz korkutsa da merak ediyorum bu şampuanı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saç diplerinde alerji yapmadı, ben ve kardeşim memnunuz.

      Sil
  11. Merhaba,
    Saç uzamasından ziyade dökülmesini engelleyen ürün arıyorum ama saç diplerim de çok kuru. Acaba sorun yaşarmıyım, bilginiz varsa aktarîrsanız sevinirim :))

    Ben blog keşif etkinliğinden geldim ve bana da beklerim...

    www.gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yağlı saç derisine sahibim ama saçlarımda kuruluk oluşturmadı bu ürün, sizin saç derinizde ekstra bir kuruluk yapar mı bilmiyorum :(

      Sil
  12. Deneyip görecekgillerdenim ben de. Yorumlar için teşekkürler.

    YanıtlaSil