21 Ekim 2015 Çarşamba

BİTENLER

Selamlar :))

Okumaktan en çok zevk aldığım yazılardan biridir bitenler, ama benim için bitenler yazmak işkence gibi oluyor bazen. Yinede üşenmedim ve yazdım, benim gibi okumayı seven takipçilerim için,keyifli okumalar.



Bakım ürünlerinden oluşan ürünleri bitirdim bu günlerde ama bir önceki yazımda renkli kozmetik vardı :)) darısı diğer bitenler yazısının başına diyerek kısaca yorumlarıma geçiyorum 



Saç yıkama grubunda bir şampuan ve iki saç maskesi bitirdim. Urban Care saç bakım maskesi saçlarıma ne iyi geldi nede kötü geldi, kullansam da bir faydası yoktu, kullanmasam da, hatta mor seriyi şampuan,krem,tonik,maske şeklinde kullandım ama saçlarımda dökülmeye engel olmadı. Tekrar alacağım bir ürün değil.
Seranem şampuanları,düzenlediğimiz ve katıldığım etkinliklerde hediye olarak verilmişti. Dermadolin firma bünyesinde bulunan seranem şampuanları, il dışına çıktıkça yanıma aldım ve o zamanlarda kullandım. Saçlarıma verdiği yumuşaklığı sevdim. Saçlarımda ağırlaştırma,kepek yada başka bir sorun oluşturmadı. Annemin röfleli saçlarında da kremsiz bir şekilde yumuşaklık sağladı. Tekrar alınabilecek düzeyde bir ürün. 
Lavera saç maskesini sadece iki kez kullanabildim ama yorum yapabilecek derecede yeterli gelmedi.




Marks&Speancer hindistan cevizli duş jelini severek kullandım, şeffaf bir rengi vardı ve duş sonrası bile tenimde kokuyordu diyebilirim ama kalıcı değildi tabi. Köpürmesi ve temizlemesi gayet güzeldi,indirim dönemi tekrar alınabilir. 
Yves Rocher lavantalı duş jeli alışverişime hediye olarak verilmişti. Lavanta kokusunu severim, yves rocher duş jellerini de severek kullanıyorum ancak özellikle gidip almam :) denk geldikçe kullanıyorum.
Welness&Beauty vücut peelingi detaylı incelemesi için buraya tık :)) 
Lavera banyo tuzunu, ayak küvetine koydum ve ayaklarımı dinlendirdim. Etkinlik hediyesi bir üründü,denk gelirsem alırım ve aranızda satıldığı yeri bilen varsa söylesin lütfen. Kokusu,limonlu ve hafifti.





The Body Shop vücut yağı(body butter) mis kokusu ve güzel nemlendirmesiyle favorim. Daha öncede farklı çeşitlerini kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Kış aylarında Ankara'nın kuru ayazında cildime iyi geliyor. Kakaolu olanı hamile arkadaşım cildi çatlamasın diye kullanıyor,belki içinizde bu bilgiye ihtiyacı olan vardır :)) 
CLINIANS bronzlaştırıcı krem,işte bu yaz asıl favorim bu kremdi. Denize gidiş ve güneşe çıkma saati her gün 16.00 olmasına rağmen,ilk günden güzel bir bronzluk sağladı ve cildim soyulmadan bronzluğu korudum. Clınıans markası nerelerde satılıyor aa dostlar,cennet ülkemizde var mı bilen bana bir söylesin lütfen. Clınıans bronzlaştırıcı kremi bitince Gabrini bronzlaştırıcı güneş kremine geçiş yaptım. Uygun fiyatlı olması ve fiyat performans açısından tatmin etmesinden dolayı sevdim. Ürünü, a101 marketten almıştım ve yanlış hatırlamıyorsam 5 TL altında bir fiyatı vardı.



Osis saç şekillendirici etkinlik hediyesiydi ancak denk geldiğimde mutlaka alacağım. Saçlarıma maşa yapıp,osisle sabitlediğimde çıkan sonuçtan çok memnun kalmıştım. Saçlarımda yağlanma yapmayışı benim için artı bir özelliği oldu. Dalgalı saçlarınıza şekil vermeniz açısından güzel bir ürün. Tavsiye ederim.
Toni&Guy deniz tuzu etkili saç spreyi benim favorim detaylı yazısı burada :)) 
Yine sevdiğim bir ürün ve ikincisi açıldı bile, HC Doping detaylı incelemesi burada :)) 



Benri ve özyeşil aseton, benim için sadece aseton üzerine konuşamayacağım :)
Cosmed day to day yüz yıkama jeli, temiz içeriği ve cildimde sivilce,hassasiyet yapmaması sebebiyle sevdim. Az bir miktar ürün yüzüme yeterli geliyordu. Elimdeki yıkama jelleri bitince tam boyunu alabilirim.

Başka bir bitenler yazısında görüşmek üzere :))

Sevgiler..

21 yorum:

  1. uvv neler bitmiş othantik mumu da bitirdim diyorsun :) gelsin yeniler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mum bitmedi tatlım, sadece ışığı için fotoğrafta.

      Sil
  2. yazmak zor ama okuması nefis oluyor :-)))

    YanıtlaSil
  3. yazmak zor,okumak eglenceli gelsin şimdi yeniler canım :)

    YanıtlaSil
  4. Okumaya bayılanlardanım, nasıl bir hisse artık :/ :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Detaylı incelemek lazım konuyu,okuması çok zevkli :))

      Sil
  5. Baya bi ürün kullanmssiniz. Darısı yenilerinin başına

    YanıtlaSil
  6. Seranem şampuanlar,Yves Rocher duş jelleri favorim benimde :))

    YanıtlaSil
  7. Toni&Guy saç spreyini alacaktım geçen gün karasız kaldım şimdi detaylı yazıya bakacağım. ;)

    YanıtlaSil
  8. Toni&Guy deniz tuzu etkili saç spreyini daha alamadım. Tekrar hatırlamış oldum. En yakın zamanda alacağım. Yeni ürünlere yer açılmış. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  9. Bayağı bir ürün bitirmişsin ,seranem şampuanları sevdim bende ...

    YanıtlaSil