5 Mayıs 2015 Salı

UGUISU POO BÜLBÜL DIŞKISI SABUN VE MASKE

Selamlar :))

 Tyana Kozmetik  tarafından ülkemize getirilen ve benim ilgimi çok çeken bir ürünü anlatmak istiyorum. Ürünü deneme fırsatım olduğu için  çok şanslı hissediyorum kendimi.

UGUISU POO BÜLBÜL DIŞKISI SABUN VE MASKE


Uguısu poo sabun ve maske geyşa yüz bakımı yada, bülbül dışkısı ile yüz bakımı olarak japonya'da bilinen ve tanınan bir marka. Ürünlerin geçmişi 1600 lü yıllara dayanıyor. Son yıllarda lüks kliniklerde ve bakım merkezlerinde de uygulanmaya başlayan uguısu poo maskesi özellikle Victoria & David Beckham çiftinin açıklamalarından sonra Hollywood ünlüleri arasında yayılıyor. Tom Cruise, Oprah ve Anderson Cooper gibi bir çok ünlü ciltlerinin genç kalmasını uguısu poo maskeyle sağladıklarını verdikleri röportajla açıklamışlardır. Nette kısa bir aramayla ilgili ünlülerin yazılarına ulaşabilirsiniz.

Bir Geyşanın Anıları romanında ana karakter zaman zaman ciltlerine bülbül dışkısıyla maske yaptıklarını yazmıştı. Kitabı okurken bu tarz bir maskeyi nereden bulabilirim diye düşünmüştüm.Şimdiyse ürünü deneyimledim ve yorumlarımı aktarabilirim.

Dışkı deyince aklınıza mikrop gelmesin, Japonya Sağlık Bakanlığı zararlı mikroorganizmalara karşı ultraviyole ışınlarıyla ürünü sterilize ederek piyasa sürmekteymiş. İşin içinde Japon ahlakı olunca aklımdaki soru işaretleri gitti ve ürünleri rahatlıkla kullanmaya başladım.

UGUISU POO BÜLBÜL DIŞKISI SABUN VE MASKE

Uguısu poo nemlendiricili sabun, cilt yaşlanması,güneş hasarı ve cilt kuruluğuna karşı geliştirilmiş bir sabun. Cildimde güneş lekesi olmadığı için o konuda yorum yapamam ama ürünü kullanmaya başladığımdan beri daha ışıltılı bir cilde sahibim.Sabunlar genel olarak cildi kurutup gerse de karma olan cildimde bir kurutma ve hassasiyet yapmadı. Sabah akşam cildimi sabunluyorum ve köpükle 10 dakika bekletiyorum sonra ılık suyla yıkıyorum. Cildim daha sağlıklı görünüyor ve sivilce,siyah nokta gibi problemler yaşamıyorum.

UGUISU POO BÜLBÜL DIŞKISI SABUN VE MASKE


Uguısu poo maske anti aging etkili, nemlendirici özelliği olan bir maske. 400 yıldır geyşaların favori cilt bakımı olan bülbül dışkısı içeren maske benimde favorim oldu. Maskenin düzenli kullanımda etkilileri, siyah noktaları gidermesi,ciltteki renk eşitsizliğini düzenlemesi ve cildi beyazlatması. Haftada iki kere kullanıyorum ve burnumun üzerindeki siyah noktaların azaldığını gözlemledim. Cildim daha sağlıklı ve parlak bir hal aldı.




Maskenin hazırlanması çok kolay. Küçük bir kap içerisine bir çay kaşığı toz halinde olan uguısu poo maskeyi koyuyorum ve çok az miktar ılık suyla karıştırıyorum. Kremsi bir kıvama gelince cildime sürüyorum.



Kurumaya başladıkça sağ taraftaki gibi bir hal alıyor ve cildinizin gerildiğini hissediyorsunuz. Cildimde yarım saat tutmaya özen gösteriyorum,daha çok etki edeceğine inanıyorum. Sonrasında ılık suyla yıkıyorum ve uygun bir nemlendirici kremle cilt bakımımı tamamlıyorum. Cildimde hassasiyet ve alerji yapmadı, komedon oluşturmadı ve siyah noktaları azalttı. Bu yönleriyle cilt bakımıma sürekli dahil edeceğim ürünler arasına girdi.
Genel olarak toparlayacak olursam, cildimde alerji ve hassasiyet yapmaması,siyah noktalarımı azaltması ve cilt tonumu açmasıyla sevdiğim ürünler arasına girdiler.

UGUISU POO BÜLBÜL DIŞKISI SABUN VE MASKE

Sizde geyşalar kadar güzel görünmek istiyorsanız,cildinizdeki akne,siyah nokta,egzama,kuruluk gibi sorunlardan sıkıldıysanız uguısu poo sabun ve maskelere bir şans verebilirsiniz. Ürünleri incelemek ve sipariş vermek için buraya tık tık lütfen :))

13 yorum:

  1. Suratimiza surmedigimiz bir bulbul diskisi kalmisti , cok sukur bunu da gorduk ;)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksik kalmamak lazım trendlerden ;)
      Bir Geyşanın Anıları kitabını oku,dikkatini çekeceğinden eminim maskenin.

      Sil
  2. nemlendirici dışında pek bir şey kullanmıyorum nedense biraz ön yargılıyım kozmetik konusun da,temiz ve nemli tutmak yetiyor bana:))) Siz gençler bu işlerin daha bir uzmanısınız,sağlıkla kullanın canım. sevgiler güzel bir hafta diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bu ürünü ilk kez duydum. Tıklayayım siteyi.
    Bilgi için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitede süper ürünler var canım, buğday çimi kremi ve spreyi çok işlevsel incele mutlaka.
      Sevgiler

      Sil
  4. Çok ilginç geldi doğrusu....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1600 lü yıllardan beri kullanılması bende güven oluşturdu. Daha önce duymuştum çünkü.
      Sevgiler

      Sil
  5. Ben de ilk duyduğumda yüze sürülür mü dışkı yaa demiştim :) Sonra biraz araştırınca kullandım, hoş bende alerji yaptı ancak ciltten cilde çok fark ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alerji yapması çok ilginç, acaba başka bir ürüne tepki vermiş olabilir misiniz?

      Sil
    2. Başka ürün kullanmadım tam etkilerini görebilmek için hafta sonu uyguladım yüzüm kızardı ve kaşınmaya başladı ama sonra dr whetgrass sprey aldı o kızarıklıkları :) Firmanın sahibi Yılmaz Bey'de şaşırdı arayıp söylediğimde. Benim cildime neyin alerji yapacağı hiç belli olmuyor çok pis içerikleri bazen kabul ederken doğal içerikler alerji yapıyor. Anormal yani cildim :)

      Sil
  6. Güzellik uğruna sürülür bencede :))çok merak ettim bunu şimdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeni tavsiye ederim tatlım, güzellik başa bela :)

      Sil