13 Nisan 2015 Pazartesi

OSHADHI AROMA TERAPİ YAĞLARI

Selamlar :))

OSHADHI AROMA TERAPİ YAĞLARI

Pazartesi günleri bir çok kişi için kabus olsa da benim için tam tersi bir durum söz konusu. Sendrom yaşamadan mutlu bir şekilde işe geliyorum. Hafta sonlarını kendime ayırıp sevdiğim şeylerle meşgul olmak ve zihnimi arındırmak benim için önemli çünkü stresli bir işim var. Evde olduğum zamanlarda rahat nefes almaya ihtiyaç duyuyorum. Son zamanlarda aromaterapiyle evde huzuru yakaladım.


OSHADHI AROMA TERAPİ YAĞLARI

Bugün sizlere Oshadhi markasını ve ürünlerini anlatacağım. Geçtiğimiz aylarda şık bir sunumla gelen ürünleri denedim ve yorumlamaya hazırım.
Oshadhi, Sanksritçe bir kelime olup anlamı iyileştiren faydalı bitki demekmiş. Ürünler tamamen organik ve ecocert sertifikalı. Aromaterapi,kokulu bitki yağlarıyla terapi demek.Popüler kültürün bir parçası olarak sık sık cümle içinde kullansak da anlamını yanlış bilebiliyoruz.


OSHADHI AROMA TERAPİ YAĞLARI


Oshadhi Relax Message Oil, benim ve annemin favorisi oldu,şu aralar bacak ve ayaklarından fizik tedavi alan anneme evde bu yağ ile masaj yapıyorum ve çok rahatlıyor.
Bense bu masaj yağını spor sonrası kaslarıma masaj için kullanıyorum. Keskin bir kokusu var. Koku hassasiyeti olanlar sevmeyebilir ama ben sorunsuz çok sevdim.

Esansiyel Yağ Lavandin, canlandırıcı,uyarıcı ve mikrop öldürücü etkiye sahip. Anksiyete,baş ağrısı ve halsizliğe iyi geliyor.

Sinerji Yağı Fresh Bath,rahat,ferah ve derin nefes almak için. Evdeki pilates seanslarımda bana eşlik ediyor,bu iki ürünü buhurdanlık yardımıyla kullanıyorum. Buhurdanlığa biraz su doldurup içine iki,üç damla yağ damlatıyorum ve buhar etkisiyle koku ortama yayılıyor. Günün stresini hoş ve güzel kokuyla yok ediyorum.


OSHADHI AROMA TERAPİ YAĞLARI

Bahar mevsimin gelmesiyle mevsimsel alerjim de başlamak üzere,tam da bu zamanlarda çok işime yarayacak olan oshadhi yağlarını ben çok sevdim. Evin tüm odalarına dolan hoş kokusu, ağrıyan-sertleşen kaslarıma iyi gelen masaj yağıyla benim favorim oldu. Bittikçe tekrar alınacaklar arasındalar. Sizde evde aromaterapi keyfi yaşamak isterseniz Oshadhi sayfasına bakabilirsiniz.

Hepinize mutlu bir hafta dilerim.

13 yorum:

  1. nasıl da ihtiyacımız var bahar yorgunluğunu atmaya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,dinlenip enerji toplamalıyız, ilk güneş resmen enerjimizi yiyor :))

      Sil
  2. Yağlarla terapi hiç denemedim.Kulağa oldukça ilginç geliyor. Bilgilendirme için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, bence denemelisin çok seveceksin :)))

      Sil
  3. Sendromsu bir pazartesi..:) Ne güzel.. Ürünleri güle güle kullanın...:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, herkes sendromsuz mutlu bir hafta geçirsin <3

      Sil
  4. Hiç denemedim,güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denerseniz çok seversiniz ;))
      Teşekkür ederim

      Sil
  5. Güle güle kullan bunu denemem lazım işte :) ihtiyacım var kesinlikle ♥

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanın.. Bende aroma terapi yağlarını çok severim.. Rahatlatıyor insanı..

    YanıtlaSil