2 Nisan 2015 Perşembe

COSMED ULTRASENSE S.O.S JEL VE ANTI-REDNESS ONARICI KREM

Selamlar :))

COSMED ULTRASENSE S.O.S JEL VE ONARICI KREM

Yine sizlere yeni tanıştığım ve çok sevdiğim cosmed markasına ait ürünleri anlatmak istiyorum. Cosmed ultrasense serisi hassas ciltlerin ihtiyaçlarına yönelik oluşturulmuş bir seri. Ben seriye ait,
Anti- Redness Repair Cream ve Soothing S.O.S Gel kullanıyorum. 

cosmed soothing s.o.s gel

Soothing S.O.S Cream Gel
Yatıştırıcı s.o.s krem jel, cilt yüzeyini güçlendirerek cilt yüzeyinde hassasiyetten oluşan iritasyona etki ederek anında bir rahatlama ve yatıştırma sağlamaya yardımcı olan bir krem.Sıkı takipçilerim bilir ki yüzüme iğneli epilasyon yaptırıyorum. Epilasyon sonrası bir hafta süreyle destek ürünlerle cilt bakımını yapıyorum ve oluşan yaraların daha çabuk iyileşmesi için ve kabuk bağlamasına karşılık iz kalmadan kabukların geçmesi için cildimle biraz daha özenli ilgileniyorum. Epilasyonun ertesi günü s.o.s yatıştırıcı jeli kullanmaya başlıyorum. Cildimin o dönemde duyduğu aşırı nemi en iyi şekilde karşılıyor. Cildimin yenilenmesine ve rahatlamasına yardımcı oluyor. Üründe en sevdiğim özellik makyaj altına kullanılabilir olması.

cosmed anti redness epair cream
Anti - Redness Repair Cream
Kızarıklık karşıtı onarıcı bakım kremi,içerisindeki bitkisel özlerle zenginleştirilmiş Repair Complex sayesinde cilt brariyerinin güçlendirilmesine, mikrosirkülasyonu uyararak damar içi dengelerin düzenlenmesine ve cilt üzerindeki kılcal damarların görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Sitesinde yazan açıklama bu şekilde,bakalım bendeki etkisi nasıl olmuş.
Ürünün 20 SPF içeriyor olması kış mevsiminde tercih etmeme sebep oldu. Pompalı şişede olması istediğim miktarda ürün almam için güzel bir tasarım. Yine bu üründe s.o.s jel gibi makyaj altı bazı olarak kullanılabiliyor,bunlar benim sevdiğim yönleri. Cilt yüzeyimde belirgin bir şekilde damar görüntüsü olmadığı için kılcal damar görünümü üzerinde nasıl bir etkisi var bilemiyorum,o konuda yorum yapamayacağım.Hem epilasyon sonrası nem verme açısından hemde kış güneşinin zararlı etkilerine karşı severek kullandığım bir krem oldu. Ayrıca ultrasense ailesine ait CC kremi de denedim ve kullanıyorum. Hassas ciltli arkadaşların bu seriye bir göz atmasını öneririm. Ürünlerin içerisinde paraben yok ve dermakozmetik olmasından dolayı içerik olarak iyi şekilde.
Ürünleri eczanelerden yada dermakozmetik sitelerinden temin edebilirsiniz. 

17 yorum:

  1. Gerçekten bu tarz ürünlerde pompalı şişe olmalı.
    Güneş korumalı olması da ayrıca bir artı.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Benim de ürünlerini ilk fırsatta denemek istediğim bir marka Cosmed. Daha önce bir kaç deluxe boy ürün kullanmış ve sevmiştim bu markadan. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir çok ürününden memnun kaldım,umarım sende beğenirsin :D

      Sil
  3. Eczanelerden alınan ürünlerin sanki daha bir güvenilir gibi bence. Hassas cilt için iyi bir ürüne benziyor. Bilgilendirme için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet içerik olarak daha iyiler,raf ürünleri kadar kimyasal dolu değiller, rica ederim sevgiler

      Sil
  4. Güneş koruması olması çok iyi güzel bir ürüne benziyor denemeli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz kış kullanmak gerekiyor güneş korumalı ürünleri, 20 spf kış mevsiminde bence ideal :D

      Sil
  5. Pompalı olmasını çok beğendim. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  6. Ayyy iyi hatırlattın bende de var ve cildim hassas bugünlerde hemen deniyim teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim kullan ve ihmal etme :)) yorumlarını bekliyorum

      Sil
  7. Cosmed soothing S.O.S cream yatıstırıcı kızarıklı karşıtı jeli doktorumun önerisiyle bende 1 ay önce kullanmaya başladım. İnanılmaz faydasını gördüm güneş korumalı olması özellikle açık tenliler için çok iyi bir özellik. Makyaj altına kullanılabiliyor ve ciltteki yara tahrişlerin iyileşmesinde çok önemli etken oynuyor. Kızarıklık karsıtı olması da ayrı bi güzel. Ben cosmed in yatıştırıcı temızleyeci köpüğünü de kullanıyorum onu da kesinlikle önerebilirim.. Hoşçakalın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için teşekkür ederim. Cosmed ürünlerinden bende memnunum

      Sil
  8. Acaba yüzde kusma veya artma yapar mı ?

    YanıtlaSil
  9. Ben de faydasını gördüm. Teşekkürler.

    YanıtlaSil