12 Nisan 2015 Pazar

ARTEMİS BURÇ KREMLERİ / BOĞA

Selamlar :))



ARTEMİS BURÇ KREMLERİ / BOĞA

Geçtiğimiz haftalarda burcuma özel kokulardan oluşan krem burckremleri.com  tarafından gönderilmişti. Ürün sunumu çok şıktı. Yorumlarıma geçmeden önce belirtmek isterim ki,ürünlerin içerisinde paraben ve renklendirici yok,içerik meraklılarına duyurulur.

ARTEMİS BURÇ KREMLERİ / BOĞA

Burcumun taşı olan mavi safir ambalajda bana göz kırpıyor. Ambalaj tasarımına bayıldım. Sağlam bir kartonda gelmesi çok hoş bir ayrıntı. Özel günlerde bu sebeplerden dolayı sevdiklerimize hediye edebiliriz.

ARTEMİS BURÇ KREMLERİ / BOĞA

 Benim için yazdıklarına,pardon boğa burcu için yazdıklarına buradan bakabiliriz. Yönetici gezegenim venüs olduğundan güzellik kaynağı demeleri tam isabet olmuş,güzel olan her şeye aşığım çünkü. Parayı sevmeyen var mı bilemem ama keyfine düşkün bir oturan boğa olduğum için lükse hep ihtiyaç duyarım. Güzel bir ev kurarsın cümlesini de alkışlarla sevgilime yolluyoruz.

ARTEMİS BURÇ KREMLERİ / BOĞA


Gelelim krem içeriğine,üst notalarında pembe gül ve ahududu var,sıcak ve şekerli kokular,orta notalarda vanilya,bahçe gülü,pembe biber gibi tatlı ve baharatlı kokular,temel notası yasemin çiçeği. Genel olarak sevdiğim ve parfümlerde de tercih ettiğim kokulardan oluşması güzel. İçerisinde ki yağ bileşenleri de şu şekilde;
*Aynısefa çiçeği yağı,
*Macademia yağı,
*Üzüm çekirdeği yağı,
*Kayısı çekirdeği yağı,
*Jojoba yağı,
*Aloevera özü
*Gliserin
Yağların genel özelliğine bakarsak,nemlendirme ve nemi tutma,güneş ışıklarından oluşan hassasiyete ve kırışıklığa karşı koruma gibi etkileri olan yağlardan oluşuyor.Ellerimin ihtiyacına yönelik,sürekli el yıkamaktan aşırı hassas ellerim var ve bir kadının yaşını gösteren yer elleridir,bunu unutmayın. Bakınız Pınar Altuğ ablamız!

ARTEMİS BURÇ KREMLERİ / BOĞA

Ürün 50 ml pompalı ve asansörlü cam şişede. Nemlendirmesi orta seviyede,hoş ve orta derecede kalıcı bir kokusu var.
**Ürün içeriğini yanlış yorumladığım için üzgünüm,ürünlerde benim zararlı kimyasal olarak aktardığım noktaları firmanın, kimya mühendisi arkadaş düzeltti. Düzenlemeyi aşağıya ekliyorum. Eksik bilgimle yanlış bilgi verdiğim için kusura bakmayın.

Sizde ürünü incelemek ve satın almak isterseniz sitesine buradan  bakabilirsiniz.

Firma Düzenlemesi
Birincisi kremimizin içeriğinde etil alkol kesinlikle yok. İçindekilere baktığınızda “Cetyl alcohol” yazan bir hammadde olduğunu görüp sanırım yanlış yorumladınız. Bu madde oda sıcaklığında balmumu gibi katı olan bitkisel kaynaklı bir mumdur. Kimyada alkoller çok geniş bir ailedir ve organik herhangi bir moleküle OH gurubu dediğimiz hidroksi grubu bağlandığında o molekül teknik olarak alkol grubu molekül olarak adlandırılır. Ürünümüzün içindekiler kısmı INCI kısaltmasıyla anılan “uluslararası kozmetik içerik isimlendirme standartları”nda yazıldığından, bu bitkisel mumu uluslararası teknik ismiyle cetyl alcohol olarak yazdık ancak dediğim gibi etil alkolle uzaktan yakından alakası yoktur ve yine dediğim gibi oda sıcaklığında katı halde bir maddedir. Kremlere kıvam verir aynı zamanda da kondüsyonerdir.
Düzeltmek istediğim ikinci nokta ise stearik asit’in dikkat edilmesi gerektiği ifadeniz. Bilemiyorum setil alkoldeki gibi bir karışıklık mı yaşandı ancak stearik asit bitkisel yağların bir bileşenidir
. Ayçiçek yağında, zeytin yağında bile bizim kremimizde bulunan miktardan daha çok miktarda bulunur. Ne cilde ne de sağlığa zararlı bir etkisi yoktur. Bırakın cilde sürmeyi, yediğimiz bir maddedir. Hayvansal yağlardan da elde edilir ancak biz zaten bileşenlerimizin vegan olduğunu belirterek sanırım zaten kullandığımız stearik asidin bitkisel kaynaklı olduğunu belirtmiş oluyoruz. Bu yağ asidi de yine aynı şekilde kondüsyonerdir.


*Ürün firma gönderimidir ve yorumlarım objektiftir.

8 yorum:

  1. Güzel kreme benziyor, merak ettim ben de. Güle güle kullan canım :))))

    YanıtlaSil
  2. Ne hoş, çok hoşuma gitti burca özel olmaları, mutlu günlerde kullan cnm ;)
    Ben de balığım, duyurulur :)))

    YanıtlaSil
  3. Kremin içinde bu kadar koku.. Pek seveceğimi sanmam, kokusuz yada hafif kokulu ürünleri daha çok seviyorum. Ki şu da var, ne kadar az parfüm o kadar iyi ;)

    YanıtlaSil