24 Mart 2015 Salı

NOTE İLE GÜZELLİĞE YENİ DOKUNUŞLAR…


Güzellik sektörünün en yeni ve hızlı markalarından NOTE, ürün gamına yeni renkler ve çeşitler ekliyor. NOTE, mat rujları ve lipgloss’ların yanında yeni mascara, eyeliner ve kalem farları ile güzelliğine düşkün kadınların tercihi olmaya devam ediyor.





NOTE Perfect Lash Mascara ile kirpikler daha uzun ve dolgun görünüyor. Özel kıl fırçası ile yarattığı dolgunluğun yanı sıra kirpiklerin daha çok kıvrılmasını sağlıyor. İçerisinde bulundurduğu tatlı badem yağı; kirpik ve kirpik diplerini besleyerek, kirpiklere esnek bir görünüm kazandırıyor. E vitamini ise kirpiklere bakım yaparak korumaya yardımcı oluyor.
NOTE’a özel 8 farklı ana renk seçeneğine sahip olanEyeshadow Pencil yumuşak ve ipeksi dokunuşuyla gözleri anında ön plana çıkarıyor. Dökülme ve dağılma yapmayan yapısı ile Eyeshadow Pencil uygulama sonrasında da göz kapağına bulaşmıyor.




NOTE Precision Eyeliner ise özel aplikatörü ile tek bir uygulamada yoğun siyah derin bakışlar yaratıyor. Hassas göz çevreleri dahil tüm cilt tipleri için uygun NOTE Precision Eyeliner, anında kuruma özelliği ile kolay kullanım olanağı sağlıyor.




Parfüm içermeyen NOTE Mattemoist Lipstick veLipgloss kolay sürümü ile dudakta mat ve kalıcı bir görünüm sağlıyor. İçeriğindeki Macademia yağı ve E vitamini sayesinde dudaklar uzun süre nemli ve canlı görünüyor.

Belirli Watsons mağazalarında yer alan NOTE ürünlerine seçkin parfümerilerden, Boyner ve Rossman mağazalarından ulaşılabiliyor. Ayrıca, www.notecosmetics.com.tr online adresinden NOTE ürünleri sipariş edilebiliyor.
NOTE Mattemoist Lipstick Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 24,90 TL
NOTE Mattemoist Lipgloss Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 24,90 TL
NOTE Perfect Lash Mascara Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 29,90 TL
NOTE Precision Eyeliner Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 19,90 TL
NOTE Eyeshadow Pencil Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 19,90 TL



2 yorum:

  1. Note ürünlerini severek kullanıyorum ürün gamını çeşitlendirmesi süper :) Teşekkürler paylaşım için ♥

    YanıtlaSil
  2. Bende seviyorum note markasını ;)

    YanıtlaSil