2 Mart 2015 Pazartesi

DIADERMINE EKSPRES 3'Ü 1 ARADA TEMİZLEYİCİ SU & DIADERMINE ÇİFT FAZLI GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ



Selamlar :))
DIADERMINE EKSPRES 3'Ü 1 ARADA TEMİZLEYİCİ SU & DIADERMINE ÇİFT FAZLI GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ


Dıadermıne markasını bir çok kişi kullanıyor ama ben daha önce kullanmamıştım. 1 ay önce Ankara dışına çıktığımda valizime cilt temizleme ürünlerimi koymadığımı fark ettim. Cildimde makyajla uyumak adetim değildir. Amasra'da çok fazla seçenek olmadığı için bende marketten bu iki ürünü kaptım.


DIADERMINE ÇİFT FAZLI GÖZ MAKYAJ TEMİZLEYİCİ

İlk çift fazlı göz makyajı temizleme ürünüm yves rocher markasına aitti ve onu sevmemiştim. Göz çevremde aşırı yağlı his bırakmıştı. Dıadermıne çift fazlı göz makyajı temizleyici yves rocher ın önüne geçti. Gözümdeki makyajı silmede ve bulaştırmadan temizlemede benim için yeterli. İki adet disk pamukla tüm göz makyajımı temizliyor ve gözlerimde bulanıklığa sebep olmadı.Ürünü çalkaladığımda iki taraf birbirine kolay şekilde karışıyor ve disk pamuk yardımıyla makyajımı zorlanmadan temizliyorum.Kirpiklerimde dökülme sorunu yaşamadım.
 *Göz çevremde yağ bezesi oluşturma ihtimaline karşılık yüzümü yıkarken,göz çevremi de özenle yıkıyorum. Yağlı ürünlere güven olmaz :))

DIADERMINE EKSPRES 3'Ü 1 ARADA TEMİZLEYİCİ SU
 Ekspres temizleme suyu daha önce hiç dikkatimi çekmemişti ancak o an ihtiyaçtan dolayı aldım. Suratımda ki fondöten,pudra,allık gibi cilt üzerine geçtiğim makyajı bu ürünle sildim ta ki pamuğa kir gelmeyene kadar. Ağır makyajı 4 tane disk pamukla temizledim. Ankara'ya döndükten sonra bazen makyajımı temizledikten sonra bu ürünü tonik olarak geçtim,cildimde kalan kiri ve makyajı temizledi.

Dıadermine göz makyaj temizleyicisi 

Dıadermine ekspres 3'ü 1 arada temizleyici su 

İlgilenenler için ürün içerikleri bu şekilde. Temiz içerikli değiller ama ben sevdim,içeriğe çok takılmıyorum. Fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama uygun fiyatlı olmalarından dolayı tekrar alabilirim.Cildimde hassasiyet ve komedon oluşturmadılar. 
Dıadermıne göz makyaj temizleyicisini ve ekspres temizleyici suyu denediniz mi? Dıadermıne markasına ait tavsiye edeceğiniz ürünler var mı?

20 yorum:

  1. Diadermine'nin temizleme jelleri dışında bende kullanmadım. Stoklarım bitince denemek istiyorum bakalım. :)

    Blogunuzu takipteyim, bloguma da beklerim.

    http://griipalyaco.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizleme jeli bende de var ama onu hiç açmadım merak içindeyim.

      Sil
  2. Merhaba blogunuzu cok begendim.Ben ve arkadasim blog uzerinden 8 Mart Dunya Kadinlar Gunune ozel blog tanitim etkinligi duzenliyoruz bir cok kategoriler var hangisi size uyarsa ona yazilip diger bloglar tarafindan kesfediliyorsunuz.Katilirsaniz cok sevinirim daha dogrusu bu blogu okuyan herkes katilirsa cok mutlu olurum,gelin blogunuzu tanitalim :) http://izmirleydisi.blogspot.com.tr/2015/03/8-mart-blogger-bulusmas-8-march.html#comment-form

    YanıtlaSil
  3. bende kullanmadım ama elimdeki ürünler bitince denerim diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  4. Bu göz makyaj temizleme suyunu ben sevmemiştim. Ama bu tip ürünleri genellikle sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Her zaman ihtiyaç hissedilen bir ürün göz makyajı temizleme ürünleri. Bu markayı denemedim.Aklımızda bulunsun.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makyajla uyumaktan nefret ederim bende ://
      Rica ederim

      Sil
  6. Göz makyaj temizleyicisini bende kullaniyorum ve çooookbeğeniyorum ben de yazmıştım yazısıni :) şu anda 2. şişeyi kullanıyorum. Suyu denemedim ama sanırım o da iyi elimdeki bioderma bitince alacağım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen bloguna gelip senin yorumlarına bakacağım ;)

      Sil
  7. Bence de fiyatına göre oldukça iyi bi ürün,makyaj temizleme konusunda..

    YanıtlaSil
  8. Ben bu ürünü biliyorum.. Hem uygun fiyatlı hem de gayet başarılı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım,fiyatı çok uygundu,fiyat- performans oranı çok iyi.

      Sil
  9. göz makyaj temileyicisi ve temizleme jeli ama ,ekspres 3 ü bir arada değil kullandım çokda mennun kamıştım iyi günlerde kullan kirpik koruyucuyu kullandığında etkisini yazarsan faydalı olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda Hanım, kirpiklerimde dökülme yaşamıyorum ve bu tarz ürünlerin kirpikleri beslediğine inanmıyorum,bazı kimyasallar zarar verebilir.

      Sil
  10. Diaderminenin bu urununden bende memnun kalmistim..

    YanıtlaSil