27 Mart 2015 Cuma

COSMED DAY TO DAY CİLT BAKIM SERİSİ


                                                                             Selamlar :))


COSMED DAY TO DAY CİLT BAKIM SERİSİ


Seda ile yaptığımız etkinlikte sponsorlarımız arasında olan Cosmed firmasına ait ürünleri sevince bende bir alışveriş yapayım dedim. * Krem peeling ve * Nemlendirici etkinlik hediyelerimiz arasındaydı. Yıkama jelini firma gönderdi ve temizleme sütünü ben eczaneden aldım. Ürünleri uzun zamandır kullanıyorum ve yorumlama kısmına geçebilirim. 


COSMED DAY TO DAY CİLT BAKIM SERİSİ


*Day - To - Day krem peeling 

Cilt bakımında peeling yapmayı çok seviyorum,keşke her  gün peeling yapmamıza izin veren dermatolog birileri olsa.. Etkinliğimiz öncesinde başka markaya ait peeling kullanıyordum ve etkinliğimizde cosmed güzellik uzmanları detaylı bir cilt analizi yaptı. Cildimi ekranda görmek kabus gibiydi :((
Etkinlik sonrası cilt bakım rutinimi yavaş yavaş değiştirmeye başladım. 
Cosmed peelingi yapı olarak adına uygun krem formunda. İçindeki tanecikler çok minik ve cildi çizmiyor. İçerisindeki ananas özü peeling yaparken cilde nem sağlıyor ve peeling sonrası ekstra bir gerginlik kuruluk hissetmiyorsunuz. Karmadan yağlıya dönük cildime iyi gelen bir ürün oldu.Hassas cilt sahipleri de bence kullanabilir. İçerisinde paraben,alkol ve fenoksietanol yok.

COSMED DAY TO DAY CİLT BAKIM SERİSİ


*Day - To - Day ultra nemlendirici krem
 Kış mevsiminde cildimde aşırı soğuklardan ekstra bir kuruma oluyor. Aralık- şubat döneminde nemlendirici olarak sadece bu kremi kullandım. Kullandığım süre içerisinde cildimi nemlendirmesi yeterli geldi,cildimde sivilce ve komedon yapmadı bu yönleriyle benim için güzel bir ürün oldu. Nemlendiricinin diğer bir özelliğiyse içerisindeki doğal polimerler sayesinde cilt üzerinde kalkan oluşturarak nemi tutması. Çiçekli bir kokusu var ama ağır bir koku değil. İçerisinde paraben ve fenoksietanol yok.

COSMED DAY TO DAY CİLT BAKIM SERİSİ


Day - To - Day temizleme sütü
 Cilt üzerinde biriken fazla yağı ve makyaj kalıntılarını temizlemek için güzel bir ürün.
Sitesinde yazan bilgi;
COSMED TEMİZLEME SÜTÜ içeriğinde hindistan cevizi yağında bekletilerek özel bir işlemden geçen, nemlendirici besleyici ve yumuşatıcı karakterdeki 200 Tiare çiçeğinden oluşan Monoi de Tahiti, hassas cilt yapısını sakinleştiren allantoin ve nemliliğin kalıcı olmasını sağlayan gliserin bulunmaktadır.
Cildim yağlıya dönük olduğu için ben bu ürünü sadece akşamları kullandım, pamuk yardımıyla cildime tampon hareketlerle sürdüm ve sonrasında yıkama jeliyle yıkadım. Temizleme sütleri cilt üzerinde bırakılmamalı ve tek başına temizleme ürünü olarak kullanılmamalı. Temizleme sütleri cilt üzerinden arındırılmadığı zaman gözenekleri tıkayarak sivilce ve siyah nokta yapabilir.Buna dikkat etmekte fayda var.Ben temizleme sütünü kullandıktan sonra yüzümü yıkadığım için sivilce oluşumu gözlemlemedim. Pompalı şişede olması kullanım kolaylılığı sağlıyor.


COSMED DAY TO DAY CİLT BAKIM SERİSİ


Day - To - Day temizleme jeli
 Temizleme jelini sadece akşamları kullandım, şeffaf ve kokusuz bir ürün.Temizleme sütünden sonra cildimi bu jelle yıkadım. Üzerine tonik geçince cildimde makyaj ve kir kalıntısı görmemek beni mutlu etti. Cildimde kuruma yapmadı. Severek kullanıyorum.
Bu yazıda ki tüm ürünleri tekrar alacağım :)) Cosmed day to day serisini, cildimin ihtiyacı olan bakımı yapması,cildimde sorun oluşturmamasından dolayı sevdim.

Temizleme sütünü almak için eczaneye gittiğimde tekrar cilt analizi yaptırdım ve etkinlik sonrası kullanmaya başladığım cosmed krem peeling,önceki kullandığım peelinge göre daha iyi sonuç vermişti. Ürünlerin derma  kozmetik oluşu  ve Cosmed'in Türk firması olması beni ürünlere çeken diğer bir etken. Severek kullandığım day to day serisine ait ürünler bunlar.
İçlerinde sizin denediğiniz yada tavsiye edeceğiniz başka ürünler var mı?


10 yorum:

  1. Hepsini güle güle kullanın. Ben sadece göz temizleme makyajı için ürün kullanabiliyorum.Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim çok naziksiniz
      Sevgiler <3

      Sil
  2. Bu ürünle bir etkinlikte tanıştım ve ayak bakım kreminden çok menun kaldım, sürekli kullanır oldum…
    Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler…
    Sevgilerimi bıraktım…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayak kremi benimde aklımda, bende en kısa sürede denemek istiyorum. Yorumunuz için ben teşekkür ederim
      sevgiler

      Sil
    2. Ayak kremi benimde aklımda, bende en kısa sürede denemek istiyorum. Yorumunuz için ben teşekkür ederim
      sevgiler

      Sil
  3. güzel bir seri. güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  4. Cosmed ürünlerini ben de çok merak ediyordum teşekkürler bilgilendirme için deneyebilirim güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  5. Tonigini kullanma fırsatınız oldu mu?

    YanıtlaSil