19 Şubat 2015 Perşembe

SİLVA’DAN YENİ İNOVASYON; MİKROFİBER SAÇ BONESİ

Mikrofiber bezlerin Türkiye’deki ilk üreticisi Silva Network, 2 yıl garantili mikrofiber saç bonesi ile fark yaratıyor. Normal havludan on kat daha fazla emiş gücüne sahip olan mikrofiber saç bonesi duşta, saunada, boyama sonrası ve saç bakımında kullanılıyor.
Saçınızı daha kısa sürede kolayca kurulayın
Mikrofiber saç bonesi saçınızı kırmadan kuruttuğu için düzenli kullanımla daha sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardımcı oluyor.  Hızlı kurutma özelliğiyle zamandan tasarruf ettiren bone, ayrıca sinüzit ve migreni olan kullanıcılar için ideal bir tasarım.
Kullanımı: Bonedeki ilik üstte kalacak şekilde başınızın ön kısmından başlayarak yerleştirin. Düzgün bir şekilde içine yerleştirdiğiniz saçlarınızı büküp boneye sararak başınızın üstüne getirin. Son olarak bonenin arka ucunu ön taraftaki ilik içinden geçirerek sabitleyin.
Ürün Fiyatı: 23 TL





Silva Hakkında

%100 Türk sermayeli doğrudan satış sistemi ile 2007 yılında kurulan Silva Pazarlama, network pazarlamanın en fazla kategori yaratan markasıdır.
Mikrofiber bezlerin Türkiye’deki ilk üreticisi olan Silva Pazarlama, çevre ve topluma karşı sorumluluk bilinciyle; müşterilerinin taleplerini geniş bir yelpazede karşılayan kalite anlayışına sahiptir. Silva Pazarlama bugün 20.000 danışman ve 1500 ürün çeşidiyle hizmet vermektedir.
Silva Pazarlama’nın; mikrofiber bezler, sağlıklı temizlik ürünleri ve deterjanlar, nano teknoloji ürünleri, kozmetik, kişisel bakım ürünleri, mutfak malzemeleri, bebek ürünleri, ev tekstili gibi alanlarda yüzlerce ürünü bulunmaktadır.
*BasınBülteni

6 yorum:

  1. Bundan bizim eve tam 4 tane lazım.. Biri bana, ikisi kızlarıma, sonuncusu Maya'ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maya,köpeğiniz mi? Bende bu model havlu var ama mikrofiber değil,almak lazım saçı da kırmaz

      Sil
  2. çok kullanışlı görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Benim uzun ama bir okadarda kurumakta inatçı saçlarıma lazım olan bir ürünmüş kesinlikle çok beğendim...

    YanıtlaSil