3 Şubat 2015 Salı

KRAUTERHOF ISITICI MASAJ JELİ

Selamlar :))

krauterhof ısıtıcı etkili masaj jeli
Bugün sizlere tanıtmak istediğim ürün krauterhof markasına ait ısıtıcı etkili masaj jeli. #sedavesenailekışamerhaba etkinliğimizde fulser tarafından gönderilen masaj jelini birlikte inceleyelim.

krauterhof ısıtıcı etkili masaj jeli

Düzenli olarak spor yaptığımı bilenler biliyor. Düzenli spor yapıyor olmam profesyonel pilates yaptığım anlamına gelmiyor. Daha önceleri pilates yaparken kendimi sakatladığım zamanlar ağrıyan yerlerimi sıcak su ile ovardım,şimdiyse o ilkel yönteme bay bay dedim :))

krauterhof ısıtıcı etkili masaj jeli


Kırmızı yarı şeffaf bir rengi var ürünün. Kas ağrılarına masaj yaparak sürüyorum ve bir kaç dakika sonra sürdüğüm yer hafif hafif ısınmaya başlıyor. Etkisi ağrının şiddetine göre hemen geçiyor. Basit bir zedelenmeyse ısıyı takiben rahatlama sağlıyor ancak daha yoğun bir kas ağrısı çekiyorsam günde iki defa uygulamam gerekiyor.Genel olarak memnun kaldığım bir ürün oldu. Bitince tekrar alınacaklar listesinde.


krauterhof ısıtıcı etkili masaj jeli
Firmanın tanıtım yazısına bakalım,

Gün içerisinde vücudumuzun belli bölgelerinde stres, uzun süreli ayakta kalma, uzun süreli aynı pozisyonda bekleme, hareketsizlik, bilgisayar başında uzun saatler boyunca vakit geçirme, yanlış pozisyonda uyuma gibi sebeplerden kaynaklı kasılmalar ve sertleşmelerle karşılaşırız. Bu tip kasılmalar özellikle bel, boyun, sırt ve omuz gibi bölgelerde gözlemlenir. Bu bölgelerdeki kasların gevşetilerek rahatlatılmasına ihtiyaç duyulmaktadır. Krauterhof Isıtıcı Masaj Jeli bu tip durumlarda Isıtıcı özelliği ile kasların rahatlatılmasına ve gevşetilmesine yardımcı olur. Kırmızı asma yaprağı, at kestanesi, rezene, civan perçemi, kedi otu, oğul otu, ökse otu alman papatyası ve camphor Içerir. İyi bir sonuç alınması için gerekli bölgelere masaj yapılarak uygulanması önerilir.

Sizlerde çalışma şartlarından dolayı yada farklı sebeplerden kas ağrısı çekiyorsanız bu ürüne bir şans vermelisiniz. Krauterhof ısıtıcı etkili masaj jelini watsons ve eczanelerde bulabilirsiniz.

18 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir üründü romatizmaya da iyi gelir bu anneme almalı :) teşekkürler paylaşım için ♥

    YanıtlaSil
  2. Aşk yaşıyoruz biz ailecek bu jelle :D

    YanıtlaSil
  3. Bende deneyeceğim! Merak ettiklerim listesi kabarıyor.

    YanıtlaSil
  4. Babam kullanıyor ısıtıcı etkisi büyük , ağrılara da çok iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
  5. cok merak ettım tesekkurler sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şikayetlerin varsa bu ürünü deneyebilirsin fayda göreceğinden eminim :))

      Sil
  6. Aslında tedbir amaçlı her evde olması gerek ,bilgi için teşekkürler canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet,bitince bende alacağım tekrar. Rica ederim :)
      Sevgiler

      Sil
  7. Spora başayacağım ben de :D Biraz teşvik oldu yazınız. Hemen kendisini de temin edeyim. Güle hüle kullanın:D www.acemiden.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spor gerçekten çok güzel :) seninde yorumlarını bekliyorum

      Sil
  8. Uzun sure ayakta kaliyorum ve agrilarim oluyor.. Bu urunu denemeliyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rahatlatıyor ağrıyan kasları,umarım sende seversin :)

      Sil