19 Şubat 2015 Perşembe

DOĞANIN SAF KOKULARI FRATERNIKUS KOLONYALARINDA CANLANDI


Türkiye’nin kişisel bakım marketi Gratis, yüzyılların geleneği olan kolonyalara yeni bir soluk getirdi. Temizlik ve hijyenin doğal içerikler ile hayat bulduğu, Gratis için özel üretilen Fraternikus Kolonyalar, farklı esans seçenekleri ile ferahlamak isteyen herkes için satışa sunuldu.
Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan kolonyayı günümüzün öne çıkan kokuları ile harmanlayan Gratis, Fraternikus marka kolonyaları gerek hediye gerekse günlük kullanım için ürün gamına ekledi. Fraternikus Kolonya serisinde klasikleşmiş limon kolonyasının yanı sıra Mine Çiçeği & Turunçgil, Ihlamur, Lavanta, Bodrum Mandalinası ve Çeşme Limonu koku seçenekleri bulunuyor. Gratis’e özel satışa sunulan Fraternikus Kolonyalar’ın 150 ml şişeleri 11,90 TL, çanta boyu olan 100 ml çeşitleri ise 3,95 TL’den satışa sunuluyor.











*BasınBülteni

4 yorum:

  1. Bakmalı Gratis'e gidince..

    YanıtlaSil
  2. Ne kadar güzel parfüm deodorant vs... olsada kolanyanın yeri ayrı bende ya.. özellikle son yıllarda çıkan farklı tip kolanyalar insanlar üzerindeki etkileri ve kullanma sıkılığı bir hayli arttı.
    mesela lavantanın huzuru gibisi yok benim için:)
    bu arada yeni bir blogger ım, ama işleyiş açısından hiçbirşey bilmiyorum... bu şekilde yorumlarımla aralara karışmak istiyorum:)
    inşallah beni seversiniz:):):)
    hadifikrinisoyle@gmail.com
    http://hadifikrinisoyle.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Lavantayı bende severim,sakinleştirici etkisi var.
    Hoş geldin blog dünyasına.

    YanıtlaSil