17 Temmuz 2014 Perşembe

Yaz Aylarında Daha Etkili Saç Bakımı İçin URBAN Care Yeni Saç Bakım Setleri Özel Fiyatıyla Raflarda!





Şehir hayatının yıpratıcılığı ve yoğunluğunda her saç problemine uygun pratik çözümler sunmak için yola çıkan URBAN Care, şimdi yaz mevsiminde güneş ve denizin olumsuz etkilerine karşı saçta koruma sağlayacak ikili bakım setleriyle ve özel fiyatıyla raflarda yerini aldı!  Collagen&Keratin, Biotin&Keratin, Argan Oil&Keratin ve Intense Keratin serilerinin saç bakım şampuanı ve kreminden oluşan setleriyle saçlarınıza tamamlayıcı bir bakım sağlayabilirsiniz.
URBAN Care saç bakım serileri bitkilerden elde edilen ve yüksek koruyuculuk özelliğine sahip phytokeratin proteinine sahiptir. Tüm URBAN Care ürünleri içerdiği bitkisel keratin teknolojisi ile saçınızı onarıp direncini artırırken kimyasal işlemlere karşı korur, saçlarınıza yeniden canlılık ve esneklik kazandırarak kırılmaları önler.
URBAN Care’in tüm serilerindeki Saç Bakım Şampuanı ve Saç Bakım Kreminden oluşan bakım setleri saç bakımında hızlı ve etkili sonuçlara ulaşmak isteyenler için ikili set olarak özel fiyatıyla kozmetik ve kişisel bakım mağazalarında…


*URBAN Care Bakım Seti Fiyatı: 19.90TL.

6 yorum:

  1. Nihayet Bursa'da da Gratis açıldı, bu ürünü alabilirim :)

    YanıtlaSil
  2. cok sevdiğim bir marka keratin serisini kullanıyorum bende cok beğendim:) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende severek kullanıyorum canım zayıf saçlarıma mavi seri :)

      Sil
  3. Çok başarılı bir blog.Süper paylaşımlar.Nefis hediyeler.Başarılarının devamını dilerim Sena...
    Oğuz
    http://satinfan.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil