24 Temmuz 2014 Perşembe

Bİ BİTMEDİNİZ GİTTİ!

                                                                        Selamlar :))

Uzun zamandır burada yokum yine biriniz merak etmemiş,belki öldüm :) neyse siz merak etmeyin ben söylerim taşınıyorum-taşındım derken bloga hiç bakamadım,dönüş yazım da bitenler yazısı olsun dedim,bir süredir bitenler de yazmıyordum.


 Yaz sıcaklarının gelmesiyle birlikte makyaj yapmayı bıraktım,işe giderken sadece hafif bir gloss sürdüm o sebeple bu günlerde renkli kozmetik bitiremedim (başka zamanda bitiremiyorum) Genel görünüşe baktığımızda bakım ürünlerinden oluşan bir bitenler yazısı bu.

clinique iki numaralı seri

 Clınıque markasını seviyorum ve her fırsatta söylüyorum. Cilt temizliğinde ve bakımında bir senedir kullandığım bu ürünlerle aşk yaşıyorum. Yıkama jelinin tam boyunu da kullandım bitirdim. Karmadan yağlıya dönük cildim için 2 numaralı seriyi kullanıyorum. Yıkama jeli,tonik ve nemlendiriciden oluşan set cildimin ihtiyacını karşılıyor. Bu seyahat boy ürünleri 65 Tl ye almıştım,şuan elimde biraz fazla ürün var onlar bitince tekrar büyük boylarını alabilirim. Yağlı cildimin ihtiyacını karşılamada başarılı.

gliss saç spreyi

Glıss saç spreylerini başarılı buluyorum,genelde aldığım bir marka. Saçlarıma krem kullanmıyorum ve bu spreylerle zorlanmadan tarıyorum.Fiyat olarak genelde 10 lira falandı galiba emin değilim ://
Şuan başka bir marka kullanıyorum ama bu glısslerin yeri bende ayrı.

dove

 Ferah kokulu bir dove deodorant.İçerisinde alkol yok bu sebeple tercih ediyorum. Tek sorun sıkınca çok dağılıyor yani bir fıs ile odanın yarısını kaplıyorum yine de sevdiğim bir marka. Fiyatını hatırlamıyorum :/ şimdi de dove markasına ait başka bir deodorant çeşidini kullanıyorum.

gratis benri renkli saç spreyi

Gratis tarafından gönderilen Benri mavi saç spreyini aslında tatilde kullanacaktım ama bu sene bana tatil yok :( kullandım ve bitti. Saça daha iyi sabitlense tadından yenmez,vasat diyemem ama çok iyi de değil. Tatile gidersem alacağım.


Derinşah ve Pekbilmiş'in blogger etkinliğinde recete.com tarafından gönderilen bioderma matricium cilt yenileyici bir karışım. Lazer epilasyondan sonra kullandım ve memnun kaldım.Netten baktığım kadarıyla biraz pahalı ama :( tekrar alamam.


ısana aseton

 Isana asetonu çok önceden rossmandan almıştım fiyatını hatırlamıyorum ama muhtemelen uygun fiyatlıdır,aseton işte üzerine uzun uzun konuşmaya gerek yok bence :) elimde aseton yokken denk geldiğimde tekrar alırım.


gratis laction göz maskesi

Gratislerde satılan L'action marka göz altı pedini Beauty Booop'un tavsiyesi ile aldım,iyi kide almışım. Severek kullanıyorum. İndirim döneminde stok yapmıştım, haftada bir kullanılan kırışıklık karşıtı maskeleri sevdim.Detaylı yazmak lazım aslında.

hc hair care ovex

Aşık olduğum bir saç maskesi HC Hair Care Ovex maskeyi severek kullanıyorum yeni kutu açıldı bile. Saçlarıma verdiği yumuşaklık ve saçlarımdaki bakımını seviyorum.Detaylı yazısına buradan bakabilirsiniz .

oriflame you dazzle serisi

Ferah bir duş jeli ve el kremi. 8 martta oriflame tarafından gönderilen you dazzle serisinin kokusuna bayıldım severek kullandım. Satışta olduğu sürece tekrar alırım çünkü frezya kokusunu sevdim :D

bioderma liearac lancome clinique

Minik ürünlerim,bioderma sensibo h2o sevdiğim bir misel solüsyon,sevmeyeni de çok ama ben seviyorum.Fiyatı düşse daha iyi olur muadili çoğaldı :)

Clinique göz altı kremini de severek kullanıyorum. Orijinal boyu tüpte değil 15 ml ve kavanoz içerisinde. Göz altlarıma verdiği yumuşaklık hissini seviyorum kadife gibi yapıyor ve nemlendirmesini yeterli buluyorum.

Lancome genifique ve Liearac nemlendirici,lancome kofre setten çıkmıştı ve kokusuna yapısına bayıldım belki tam boyunu alabilirim. Liearac ise vanilya kutu tarafından gönderildi, kaliteli ve başarılı bir nemlendirici.Gece kremi olarak kullandım,tam boyunu alabilir miyim bilmiyorum ama sevdiğim bir krem oldu.

Bu ürünler bitti ve çöpe yollandı. Daha çok ürün bitirmeyi isterim ilerleyen günlerde :)

11 yorum:

  1. Hoşgeldin şekerrrr :)) Gelsin yeniler o zaman :D

    YanıtlaSil
  2. Bunları da boşalttığın eşya kutularının içine at gitsin, gelsin yenileeer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Attım canım hepsini ohh rahatladım valla :)

      Sil
  3. Canımmm göz altı pedlerinden memnun kalmana çok sevindim ;) Bende stoklarımı bitirmek üzereyim bittikçede yenilecekler arasında ;) Yenilere yer açıldı ohhh :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelsin yeniler diyemiyorum stoklar erisin,tavsiyen için mersi kuzuuuuum

      Sil
  4. Baya bitirmişsin yine canım hadi bakalım yenilere yer açılmııış:)

    YanıtlaSil
  5. Ay ben bir turlu Clinique goz kreminden memnun kalamadım. Verdigi his cok guzeldi evet ama goz cevremi daha cok kuruttu:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :// benim kurutmuyor bu ikinci üründü şimdi üçüncü şişedeyim.
      Belki cilt tipimizle alakalıdır,şuan hangi kremi kullanıyorsun?

      Sil
  6. Gözün aydın. Ben de makyaj yapsam da makyaj ürünü bitiremiyorum. Cilt bakımı ve saç ürünleri hemen bitiyor ama. Bunlar çöpe, daha güzelleri senin olsun :)

    YanıtlaSil