13 Nisan 2014 Pazar

SÜPRİZ STARBUCKS ANKAMALL ETKİNLİĞİ

                                                                      Selamlar :))

Geçtiğimiz haftalarda The Body Shop etkinliği sırasında bizleri bir süpriz etkinlik daha bekliyordu. Starbucks Ankamall şubesi bizlere kahve etkinliği düzenledi.

starbucks

Hande hanım bizimle çok güzel bir şekilde ilgilendi, günün yorgunluğunu kahve ve pasta eşliğinde atmamızı sağladı. Bu sırada bizlere Starbucks hakkında bilgi verdi. Starbucks adı Moby Dick'teki bir karakterden alıyormuş. Amblemi de güzel bir deniz kızı. Starbucks tarihçesinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgiler verdi Hande hanım bizlere.


Starbucks bir çoğumuzu için kahve içme mekanı olsa da imza attığı sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çekiyor. Nisan ayına özel olarak satışa çıkarılan ve geliri Tohum Otizm Vakfına bağışlanan kahveyi tanıttılar. Katılan bloggerlar olarak çok mutlu olduk.



Kahvenin yanında ise hangi pasta kahvemiz ile uyumlu onu öğrenmiş olduk :) Hepimiz bir parça pastayı ağzımıza aldık ve çiğnemeden ve yutmadan ağzımızda beklettik, üzerine kahvemizden bir yudum aldık, eğer kahve tadı damağımızda ise pasta ve kahve uyumlu, kahve tadı almıyorsak ise yediğimiz pasta kahve ile uyumlu değilmiş. Ben bunu zaten biliyordum çünkü ben kahve canavarıyım :))
Starbucks Ankamall ekibine çok teşekkürler.



8 yorum:

  1. Ohh en güzel etkinlik bu olmuş sanki :D

    YanıtlaSil
  2. Etkinlikte sınır tanımıyorsun valla :D

    YanıtlaSil
  3. gerçekten faydalı bir etkinlik oldu =) Teşekkürler Starbucks ;) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok memnun kaldım. Sosyal projelere destek olmaları çok güzel

      Sil