15 Nisan 2014 Salı

NİVEA MAKYAJ TEMİZLEME SUYU

                                                                     Selamlar :))

Geçtiğimiz haftalarda Nivea dan süpriz bir kargo aldım. İçinden ise harika bir not ve yeni çıkan nivea makyaj temizleme suyunun yanında ekran temizleyici kedicik vardı, gerçekten harika bir hediye oldu benim için.


nivea micellar makyaj temizleme suyu

Yaklaşık 2 haftadır düzenli kullandığım ürünü sıra geldi incelemeye, sadece ben kullanmadım kardeşime ve arkadaşıma da denettim ki bakalım etkileri diğer ciltlerde nasılmış.


nivea micellar makyaj temizleme suyunivea micellar makyaj temizleme suyu

Nivea micellar makyaj temizleme suyu makyajı çıkartma konusunda başarılı. Yüz ve göz makyajımı tek seferde ve kolayca çıkarttı. Göz makyajında daha öncede söylediğim gibi ben waterproof ürünler kullanmıyorum bu sebeple ürünleri çıkartmada sorun yaşamıyorum. Kardeşimin waterproof eye linerı biraz zorlandı çıkartmada ama ikinci pamuğa geçtiğinde onu da gayet iyi temizledi. Gözlerde herhangi bir yanma ve hassasiyet yaratmadı. Cildimde aynı şekilde bir alerji ve hassasiyet gelişmedi. Ürün kapaklı şeffaf şişede ve 200 ml. Tasarım ve şişe kalitesi olarak güzel.


nivea micellar makyaj temizleme suyu


Cildimizde gerginlik yada kuruma sorunu olmadı. Severek kullanıyorum, tekrar alınabilir ürünler arasında. İçeriğinde parfüm ve paraben yok ama peg var malesef. Benim için bu çok sorun değil ama ciddi derecede dikkat eden arkadaşlar var.
Kullanırken karşılaştığım bir soru ise 'kirpikleri döküyor mu?'  Hayır benim kirpiklerimi dökmedi. Ben bu tarz sularında kirpik kaş döktüğünü sanmıyorum ayrıca. Rimel ve diğer kozmetikler kirpikleri dökebilir yada mevsimsel bir dökülme yaşayabilirsiniz bunu da unutmamak lazım.
Bu güzel ürün deneyimini bana yaşatan Nivea ya çok teşekkür ederim. Yukarıda dediğim gibi tekrar alınacaklar arasına girdi.
Siz denediniz mi bu ürünü?

12 yorum:

  1. ben de merak ediyorum bu ürünü :) garnier bitince bunu da denemeyi planlıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sevdim :)
      Yalnız elimde açık şekilde makyaj suları birikmeye başladı bende muhtemelen birini kardeşime vereceğim :)

      Sil
  2. ne moda oldu değil mi bu sular :)) waterproof ürünleri zaten yağsız ürünler pek iyi çıkarmıyor ama duyduğum kadarıyla garnierin ki iyimiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet her firma modaya uydu :) Garnier de güzel temizliyor evet.

      Sil
  3. Açıkçası ben Nivea'nın makyaj temizleme ürünlerinden pek hoşlanmıyorum. Senin cilt yapını bilmiyorum ama belki hassas ciltler için uygun olmayabilir, benden söylemesi :)
    Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildim hassas değil, bende ilk kez nivea markasına ait bu suyu kullandım ve bir hassasiyet yaşamadım. Hassas ciltliler kendi cilt tiplerine uygun ürünleri deneyebilirler :))
      Teşekkür ederim

      Sil
  4. Genelde bu tarz ürünleri birbirine yakın buluyorum, çok güzel detaylı bir yazı olmuş tatlım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  5. Benim cilt tipim içinde çok fark yok ama bazı ürünleri hassas ciltliler kullanamıyor.
    Ne demek canım rica ederim

    YanıtlaSil