12 Eylül 2013 Perşembe

Evde Tek Başına (mim)

Selamlar :))
Herkese iyi akşamlar. Bilmem farkında mısınız uzun zaman sonra ilk kez akşam yazı yazıyorum. Beni özlediğinizi biliyorum :))

PembeMavi blogunun sahibi Cansu beni mimlemiş yazısını okumak için buraya tık lütfen.
Mim konusu evde tek kalınca ne yaparız? Hemen başlıyorum sizlere bir günümü anlatmaya..


Evde genelde hafta sonları tek kalırım, zaten hafta içi akşama iş yerinde oluyorum. Hafta içi akşam evde yalnızsam ya tv izlerim yada kitap okurum. Hafta sonu ise bambaşka olur benim için. Sabah erken kalkarım 9.00 da ve kahvaltı yaparım. Kahvaltım haşlanmış bir yumurta ve biraz peynir yanında da süt olur belki bazen patates kızartırım :)) Sonrasında evi ve odamı temizlerim arkasından harika bir Türk kahvesi keyfi yaparım. Sıfır şeker bir Türk kahvesine hayır demem. Biraz sevdiğim dizileri izlerim, Gossip Girl, Desperate Housewifes, South Park ve Family Guy ve Mad Man favorilerim arasındadır. Daha sonra kitap okumaya başlarım ve kitaplar benim vazgeçilmezimdir. 
Acıktığım zaman güzel bir öğle yemeği hazırlarım kendime ve yemekten sonra biraz bakım işlerine girerim. Evde tek başına bundan daha iyi fırsat mı olur. Saç maskesi, cilt maskesi ve harika bir banyo keyfi :)) manikür ve pedikür. Bunlar beni tek kelimeyle şımartır.
Mutfakta vakit geçirmekte benim için önemlidir ve kek, muffin, tramisu, elmalı poaça, ıslak kek severek yaptığım ve yediğim tatlılar arasındadır.

Evde yalnız kalmaktan büyük bir zevk alırım. Kendime vakit ayırmak ve kendimi şımartmak hoşuma gider. Bakım işlerimden sonra mutfağa dalar bir tatlı hazırlarım kendime, Afiyetle yerim. Akşam yine tv karşısına geçer izleyecek bir şeyim yoksa kitap okurum ve gün sonlanır.


Bu keki de sizler için yaptım, hadi okurken hepinize afiyet olsun.
palatosun
alice
sizleri de mimledim kızlar :)

4 yorum:

  1. Çok çok güzel cevaplar olmuş Senacığım.. Nasıl hoşuma gitti adeta kendimi gördüm..:))
    Zevkle okudum öpüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ablacığım, Kahve olmadan asla.
      Öptüm ablacığım sevgiler.

      Sil
  2. Mimlenmişim bende :)
    Kahve ve kahvaltı vazgecılmezım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynıyız resmen ne güzel. Sende bekletme beni mimi merakla bekliyorum

      Sil