19 Kasım 2018 Pazartesi

Modanın Yükselen Çizgisi Kapüşonlu Mont

Modanın Yükselen Çizgisi Kapüşonlu Mont
20. yy ile dünya bambaşka bir formata dönüştü. Sanayileşme ve endüstriyelleşmenin adeta “ışık hızında’’ ilerlemesi hayatımızın tüm değer yargılarını ve estetik beğenilerini baştan aşağı değiştirdi. Şüphesiz bu değişimden nasibini de en çok giyim sektörü aldı. Pek çok yerde ‘’on yıllara göre değişen insan görünümü’’ başlıklı videoları izlemiş ya da görsellere bakmışsınızdır. Bu değişimin sebebi doğrudan doğruya giyim sektöründeki anlayışın ve moda içi akımlar ve tarzların değişmesinden kaynaklanmaktadır. Şimdi ise özellikle iki binli yılların başında yükselişe geçen ve ünlü modacıların dokunuşları sayesinde farklı bir hüviyete kavuşan Kiğılı kapüşonlu mont modelleri oldukça revaçta. Alışılagelmiş montların küçük ama şık dokunuşlar sayesinde detay ve hareket kazanması ve şapka detayı ile birleşmesi sonucu kapüşonlu mont imal edilmektedir.


Modanın Yükselen Çizgisi Kapüşonlu Mont
Modanın Yükselen Çizgisi Kapüşonlu Mont




Kreasyon Harikası Kapüşonlu Mont
Öncelikle belirtmek gerekir ki günümüz kapüşonlu mont anlayışı fabrikasyon bir mantığa ve seri üretim anlayışına dayanmamaktadır. Bireylerin estetik beklentilerine hitap etmek için bir kreasyon anlayışına yani moda evinden çıkan tasarım ürünü olma işlevine sahiptir. Son yirmi yıldır dünyaca ünlü moda devleri ve bu kulvarı domine eden duayen modacılar tüm estetik zevklerini kullanarak her geçen gün yeni kapüşonlu mont modelleri üretmektedir. Üretilen bu montlar cinsiyet odaklı üretilmemekte olup her iki cinsin de yani kapüşonlu kadın ve kapüşonlu erkek mont olarak kullanabileceği nitelikte üretilmektedir. Bu sayede de kapüşonlu mont dünyada oldukça fazla tüketici hacmine hitap etmektedir.

Gardırobun Göz Alıcı Parçası Kapüşonlu Kaban
Modanın Yükselen Çizgisi Kapüşonlu Mont
Modanın Yükselen Çizgisi Kapüşonlu Mont

İlkbahar, sonbahar ve kış ayları karasal iklimin yaşandığı coğrafyalarda oldukça sert ve soğuk geçmektedir. Sağlığımız için önemli olan bu coğrafya bilgisi ile şıklığımızın teminatı kapüşonlu kaban parçasını birleştiren modacılar artık sadece soğuktan korumaya yönelik parçalar tasarlamamakta, bir yandan soğuğu koruyan öte yandan da göz alıcılığı elden bırakmayan kapüşonlu kaban tasarlamaktadır. Kapüşonlu mont kategorisi altında yer alan Kiğılı kapüşonlu kaban modelleri kışlık mont ve mevsimlik montlar olmak üzere iki farklı görünümde karşınıza çıkmaktadır. Kapüşonlu kürk mont ise başta kadınlar olmak üzere tüm bireylere sunulan kapüşonlu mont türevlerinden bir başkasıdır. Bu noktada sizler arzu ettiğiniz ve tarzınıza hitap eden kapüşonlu mont modellerlinden istediğinizi seçebilir ve güzel bir görünüme sahip olabilirsiniz. İster kapüşonlu şişme mont ister kapüşonlu kaban ister kapüşonlu kürk mont seçiminde kapüşonlu mont modasına uygun ve göz kamaştırıcı bir tarza sahip olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder