7 Haziran 2016 Salı

GÜMÜŞ PARTİKÜL İÇEREN BRILLE PREMIUM SERİSİ İLE BEMBEYAZ DİŞLER…

Bakımlı ve beyaz dişler herkesin hayali… QNET için İngiliz uzmanlar tarafından özel olarak geliştirilen Brille Premium serisi ile gümüş partikül teknolojisi ile ağzınızda temizlik ve tazelenmişlik hissi sağlıyor.
Şekerli gıdalar, kahve, çay ve sigara gibi ürünlerin tüketiminin çoğalması diş çürüklerinin artmasına ve dişlerin sararmasına neden oluyor. Özellikle yaz aylarında tercih edilen soğuk yiyecek ve içecekler diş sağlığına zarar verebiliyor. QNET Türkiye için ağız-diş sağlığının bilinci ile İngiliz uzmanlar tarafından geliştirilen Brille Premium Serisi ile ağız bakımını sağlamaya yardımcı oluyor. QNET Türkiye’nin Brille Premium Serisi’nde yer alan, beyazlatıcı diş macunları dişlerin doğal ve beyaz parlaklığına kavuşmasına katkıda bulunuyor.


Brille Profesyonel Beyazlatıcı Diş Macunu
Brille Profesyonel Beyazlatıcı Diş Macunu, gümüş partikül teknolojisi ile ağzınızda temizlik ve yenilenmişlik hissi sağlar. Özel mikro-parlatıcılar sayesinde dişleri parlatır ve gerçek beyazlığına kavuşmasını sağlar.%99,9 gümüş partikül teknolojisi ile derinlemesine bir ağız bakımı yapmanıza yardımcı olur. Brille Profesyonel Beyazlatıcı Diş Macunu. Aloe Vera, Yeşil Çay Özü ve E vitamini içerir. Dişlerinizi beyazlatır ve diş plağını yok eder. Tartarla mücadele eder. Anti-kavitedir.
Fiyat:58 TL

Brille Remineralising Whitening Diş Macunu



Whitewash Laboratuvarları tarafından sadece QNET’e özel olarak üretilen Brille Remineralising Whitening Diş Macunu susuz kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Brille Remineralising Whitening Diş Macununun içeriğindeki hidroksiapatit, diş minesinin yapı taşlarından biridir, dişlerin hassasiyetini koruyarak doğal beyazlığına kavuşmasını sağlar. Tüpü sürekli ilk halini koruyacak şekilde tasarlanmıştır.
Fiyat:58 TL

Nano-Silver Whitening Diş Fırçası
Özel çift katmanlı beyazlatma fırçası diş lekelerini yok eder, dişlerin doğal beyazlığına kavuşmasını sağlar ve ağızdaki beyazlatılması zor bölümlere nüfuz eder. Gelişmiş nano-gümüş parçacıklar, Brille Nano-Silver Whitening Diş Fırçası üzerine yapışarak antibakteriyel etki sağlar ve diş fırçasında bakteri oluşumunu engeller.
Fiyat:35 TL


Yaşanacak bir hayat konseptiyle ürünler sunan QNET Türkiye’nin Brille Premium Serisine sadece www.qnet.com.tr adresinden ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

*Basın Bülteni

6 yorum:

  1. Merak ettim bu ürünü ancak keşke sadece sitelerinde satılmasa.Çoğu Zaman görerek almayı tercih ediyorum ben :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bazı ürünleri incelemeyi tercih ediyorum :(

      Sil
  2. Su kullanmadan nasıl arındırılıyor, ağızda bıraktığı his nasıl oluyor merak uyandırıcı :) teşekkürler bu güzel yazı için

    YanıtlaSil
  3. Ürünü merak ettim ama sadece sitede satılması kötü olmuş. Dis fırçası ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görerek almayı bende seviyorum, belki mağazalarda satılır :)

      Sil