13 Mayıs 2020 Çarşamba

I BLOCK MAVİ IŞIK KORUMALI GÖZLÜKLER HAKKINDA NE BİLİYORUZ?

Selamlar herkese :)) Bugün sizlere dijital çağın gerekliliği olan bir konudan bahsetmek istiyorum, I Block Mavi ışık korumalı gözlükler. Bilgisayarlar, tablet ve cep telefonları gibi cihazlar hayatımıza girdiğinden beri bir çok insanın göz ve görme alanında rahatsızlıklar oluştu. Tabi bu rahatsızlıklar öyle bir anda ortaya çıkmıyor, zamanla olumsuz etkilerini hissediyoruz..Bilindiği üzere, cep telefonları ve bilgisayar ekranları günün en parlak saatinde bile ekrandakileri net görmemiz için bir mavi ışık yayıyor, bu ışık ne yazık ki göz ve görme alanımızı olumsuz etkiliyor.Özellikle gece bilgisayar yada cep telefonu kullanmak mavi ışığın zararlarını daha çok hissetmemize sebep oluyor.  Çağın gerekliliği olan bu cihazları kullanımdan vazgeçemeyeceğimize göre bizde gözlerimi mavi ışık korumalı gözlüklerle koruma altına almalıyız.

Günlük hayatta ve iş hayatında bende sürekli bilgisayar kullandığım için zaman zaman gözlerimde batma ve kuruluk hissi yaşıyorum, göz doktoruna muayene olmam sonucunda bana mavi ışık korumalı gözlük önerdi. Araştırmalarım sonucunda Atasun Optik de aradığım tarzda I Block mavi ışık korumalı gözlüklere ulaştım.




atasun optik

I Block Mavi ışık koruyucu gözlükler, numarasız olup, herkesin kullanımı için uygundur. Bilgisayar, cep telefonu, tablet gibi cihazların yaydığı göze zarar veren mavi ışığı filtreleme yöntemiyle yok ederek mavi ışığın zararlarından korunmanıza yardımcı oluyor.

Sizlerde gün içerisinde yoğun olarak bilgisayar kullanıyorsanız yada, cep telefonunuzla çok fazla haşır neşir oluyorsanız Atasun Optik online sitesi yada mağazalarından uygun fiyata I Block mavi ışık korumalı gözlüklerden alabilirsiniz. 

1 yorum: