14 Ağustos 2016 Pazar

Bütçe Dostu Güneş Gözlüğü Alışverişi

Güneş gözlükleri artık sadece yazın kullanılan pratik bir aksesuardan ziyade birçok kıyafetimizi tamamladığımız önemli bir moda ürünü. Yaz veya kış, pek çok farklı model güneş gözlüklerini kombinlerimizi tamamlamak için kullanıyoruz. Durum böyle olunca da anne babalarımız gibi bir tek güneş gözlüğü ile idare etmek yerine pek çok farklı modele sahip olmak istiyoruz. Sezon modasından gözümüze çarpan çok güzel bir parçayı almak için bazen bütçemizi zorlasak da istediğimiz her stil gözlük için bunu yapmak oldukça zor. Alışveriş bütçemiz açısından zaman zaman outlet modellere yönelmek daha akıllıca olabiliyor. Outlet gözlük modellerini büyük optik mağazalarında veya online alışveriş sitelerinde bulmak oldukça kolay.




Outlet mağazalarda pek çok klasik, zamansız güneş gözlüğü modeli bulmak mümkün. Pilot, yuvarlak, kedi veya kare gibi zamansız modeller için outlet satış yapan satıcılar uygun fiyatlara geniş ürün yelpazeleri sunabiliyor. Çeşitlilik isterken bütçemizi de korumak için outlet mağazalarına yönelmek oldukça mantıklı bir tercih. Bütçe elbette ucuz veya sahte gözlükler alarak da korunabilir. Ancak bu gözlükler, gözlerinizde kalıcı zararlar bırakır ve bu yüzden kesinlikle tercih edilmemelidir. Orijinal olduğuna emin olduğunuz güvenilir outlet ürünler satan yerlerden alışveriş yapmayı seçerek hem gözlerinizi riske atmaz hem de hesaplı bir şekilde Orijinal güneş gözlüklerine sahip olabilirsiniz. Outlet güneş gözlükleri için Atasun Optik oldukça iyi bir seçenek sunuyor. Online alışveriş yapmayı kolay bulanlar ve yüzüne hangi modelin gideceğini bilenler için Atasun optik’in outlet alışveriş sayfası güzel bir seçenek olabilir. Sitede çok fazla outlet gözlük seçeneği var ve ürünlerin çoğu yarı fiyatından bile daha az fiyatlara satılıyor. Sitenin en kötü yanı ise en güzel parçaların hızlıca tükenmesi.

6 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Ben de geçen yıl ilk kez orijinal gözlük almaya karar vermiştim, bir sürü mağaza gezdim aşırı pahalıydı. Atasun Optik gerçekten uygun fiyatlı 70 liraya iki tane orijinal gözlük aldım, hem de tam istediğim model. Outlet değildi. Tek kusurları verdikleri kutuların çok dandik olması ve bir de temizleme solüsyonu satmamaları. :)

    YanıtlaSil
  3. kesinlikloe fiyat konusunda oldukça iyiler, katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Yıllardır lens ve gözlüklerimi Atasun'dan alırım gerçekten çok iyi bir firma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de tercih ediyoruz. Satış sonrası destekte iyi.

      Sil