22 Şubat 2015 Pazar

14 ŞUBAT KARTPOSTAL ETKİNLİĞİ HEDİYELERİM :)

Selamlar :))
Buralı olmayanlar lokali  ve Kelebek etkisi  bloglarının sahipleri Gül ve Devrim 14 şubat için çok güzel bir etkinlik düzenlemişti. Tatlı arkadaşlarımın etkinliğine bende katıldım ve etkinlikte Beauty coma blogunun sahibi Selin'le eşleştik. Hediyelerimizi gönderdik ve sorunsuz ulaştı.
Selin bana neler yollamış bakalım :))


Etkinliğin teması kartpostaldı,itiraf ediyorum kartpostal bulmakta zorlandım. Şimdi kartpostal mı kaldı diyen dükkan sahipleri var,ne kadar yozlaştık değerlerimizi unuttuk,ufacık bir kartpostal bile unutulan değerlerimiz arasında. Bu durum beni üzdü,yakın zamanda sevdiklerime mektup yollayacağım tepki olarak :)


Yves Rocher narlı maske,
Wet n Wild siyah göz kalemi

Wet n Wild brulee creme tekli far

kürşat başar başucumda müzik

Ve hepsinden en güzeli kitap :)) Başucumda Müzik en sevdiğin romanlardan biri,kitabı blogumda özellikle anlatmak istiyorum. Benim gibi aşka aşıksanız mutlaka okumalısınız :)
Etkinlik için Gül ve Devrim'e hediyeler içinde Selin'e çok teşekkür ederim. Wet n Wild far ve kalemle yaptığım makyajda yakında blogda olacak.
Keyifli pazarlar

13 yorum:

  1. Canım benim güzel günlerde kullan hediyelerini, etkinliğimize renk kattığın için biz çok teşekkür ederiz :)) Çok öptüm seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ,bende çok öptüm sevgiler

      Sil
  2. Güle güle kullan hediyelerini ikinizde etkinligimizi guzellestirdiniz Sağol canım

    YanıtlaSil
  3. ahhh kartpostallar!!! (belki) çirkin yazılarımızla; güzel duygularımızı yansıttığımız o rengarenk dünya!!! çok özlüyorum çokkk!!! içim sımsıcak oluyor geçmişi hatırlatan şeylerle !!!

    YanıtlaSil
  4. Ayyyy kartpostala bayıldımm! Nerden bulmuş acebaaa:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul- Kadıköy diye hatırlıyorum canım ;)

      Sil