7 Mayıs 2014 Çarşamba

ORGANIQUE TABLET KİL MASKESİ

Selamlar :))

Geçtiğimiz günlerde Organique Turkey adresinden denemem için bir paket gönderilmişti (yazısı burada ) Cilt bakımına meraklı olan ben, paketin içinden çıkan kil tablet maskeye ayrı bir sevindim ve ilk gün hemen denemeye başladım.

organique kil maskesi


İlk olarak maskenin hazırlanışını anlatayım. Porselen bir kapta cam yada tahta kaşık kullanarak hazırlıyoruz maskeyi. Az miktar bir suyla koyu bir kıvam elde edene kadar kabın içinde kili eziyoruz. Sonra göz çevremiz hariç cildimize sürüyoruz ve 15 dakika cildimizde bekletiyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken konu kil cildimizde kurumayacak. Kurumaya başladığı an su yada tonikle ıslatacağız. 15 dakika sonrada yıkıyoruz. Neden kuru kalmıyor diye sormayın :) çünkü bende bilmiyorum, yetkili arkadaş o şekilde kullanmamı söyledi.

organique kil maskesi

Bu maskeyi toplamda 4 sefer kullandım. Maskeyi cildimden temizledikten sonra verdiği etki, yumuşaklık ve doğal bir ışıltı oldu. Kil maskesini haftada bir kullanmalıyız, çünkü kil cildi çok fazla gerdiği için cildimizde kırışıklık yapabilir. Kilin cilt üzerinde yatıştırıcı etkisi de mevcuttur bu sebeple eğer hassas bir cilde sahipseniz 15 dakika yerine sadece 5 dakika cildinizde bekletip yıkamanız sizin için daha uygun olacaktır.
Kil maskesi düzenli kullanımda cilt yüzeyindeki pürüzleri ve renk eşitsizliğini yok eder. Kullandığım süre boyunca cildimde bir alerjiye sebep olmadı sivilce çıkmadı. Bu sebeple ben çok sevdim ve tekrar alacağım. Sizlerde kil maskesi denemek isterseniz Organique Türkiye sayfasına bakmanızı öneririm.Ayrıca internetten online sipariş verebilirsiniz. Organique.com.tr internet sayfasına bakmadan geçmeyin,çok fazla maske ve kil içeren ürün mevcut,ihtiyacınıza yönelik bir ürün bulacağınızdan eminim.

5 yorum:

  1. ben kili çok severim ama cildimde sivilce yapar :( ailece böyleyiz dokunuyor kil bize :( ama sen güle güle kullan kuzum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ne yazık ki her cilt tipine uygun değil ://
      Teşekkür ederim..

      Sil
  2. Kil gerçekten faydalı ama her cilde uyum sağlıyamıyor güle güle kullan kuzum

    YanıtlaSil
  3. Enemm ne güzelmiş=) Bana gelenin ne olduğunu bilemiyorum:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Firmayı aradığın takdirde bilgi veriyorlar canım :))

      Sil